subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 23-May 07 Град: Пловдив / Стара Загора Потребител No.: 31 158 Статус: Офлайн ![]() |
![]() *♥* Starter for Ten (2006) *♥* Жанр: Драма / Романтика Световна премиера: 16/02/2007 Режисьор: Том Вон Сценарист: Дейвид Николас Участват: Елейн Тън, Рей Гатък, Чарли Денс, Том Алън, Джеймс МакАвой, Саймън Уудс и други. За филма: Филм връщащ ни в далечната 1985 година, където младият студент Браян Джексън от работническата класа започва своята първа учебна година в Бристолският университет. Издание: Starter.For.Ten.2006.LIMITED.REPACK.DVDRip.XviD-ORiGiNAL Брой файлове (CD): 1 Линк към IMDb IMDb рейтинг: 7.0/10 (806 гласа) Трейлър Днес ги започнах буквичките, за първи път ми е, но смятам че се справям много добре ![]() ![]() Готови и качени в сайта ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 4 2012, 11:25 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 23-May 07 Град: Пловдив / Стара Загора Потребител No.: 31 158 Статус: Офлайн ![]() |
Няма ли интерес въобще? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто имах нужда от вдъхване на кураж малко, това е... ![]() 10х ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 944 Статус: Офлайн ![]() |
давай смело
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 6-March 07 Потребител No.: 16 068 Статус: Офлайн ![]() |
Terrah давай смело, филма ще си заслужава ![]() Този коментар е бил редактиран от antL на Jun 13 2007, 06:43 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Скоро ще се готовички ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Не се стряскай от колегата, той си е Критикар №1. ![]() Няма да ти изядем главичката, но ще ти дадем съвети как да ги направиш по-хубави. Успех! П.П. А аз съм Шило в торба. |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хихи, ми за пръв път ми е, но ще се постарая според моите виждания да са добри ![]() Имах проблеми с няколко реда и съм ги оставила английски, 4-5 реда са, опряха ми се лошо ![]() Но не мисля че е фатално ![]() Само се чудя как става? Тук да ги пусна и да ги дам за качване в сайта ли? Или...м? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не оставяй непреведени реплики в НИКАКЪВ случай. Ако нещо те затруднява си има тема ПОМОЩ при ПРЕВОД. Относно качването -> http://subs.sab.bz/index.php?act=upload (попълвай коректно полетата). Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Jun 13 2007, 11:43 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оправих всичко, което беше по силите ми ![]() Тайминг, номерацията, дългите редове...мисля че се получиха добри като за първи път ![]() Не ме критикувайте много хихи ![]() Качих ги, дано бъдат одобренички ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 19 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 55 Статус: Офлайн ![]() |
Я виж тия дето ще ти закача. Оправил съм 3-те реда, малко тайминг. Виж дали няма след още малко труд да станат доста по-добри. Задължително им пусни спелчек, аз такъв нямам каквото видях оправих, но предполагам има още много. Имаш и непреведени реплики нещо от рода - (тука е сложно за превод). Нямам филма, та затова толкова от мен, Този коментар е бил редактиран от kreten на Jun 13 2007, 06:04 PM
Прикачени файлове
|
------------------------------------ Алфердоооооооо Критиноооооо
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само един и единствен ред имам "(сложно за превод)"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
В следващия си превод, като имаш такива реплики, ще попиташ, и някой който е запознат с материята, ще ти помогне. И няма да имаш нито една таква реплика. Ако видиш моя първи превод, ще ми се смееш и ще ме сочиш с пръст поне седмица. ![]() Този коментар е бил редактиран от tato на Jun 13 2007, 11:50 PM |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 01:44 PM |