subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Вчера, 02:31 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 533 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
ОСТРИЕТО НА СЯНКАТА
Жанр: Екшън Година: 2025 Режисьор: Лари Ян Актьори: Джеки Чан, Джан Дзъфън, Тони Лън Ка Фай Държава: Хонконг, Китай Времетраене: ~140 минути Резюме: Новият екшън на Джеки Чан. Трейлър Издание: УебРип Прогрес: Засега никакъв Срок: До края на годината Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Вчера, 02:34 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Вчера, 02:34 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 533 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Офлайн Моят блог |
Наскоро се появи уебрип на филма с вградени английски субтитри. Ще действам по тях. Това е една от причините, поради които си давам голям срок. Другата е, че не знам какъв ангажимент ще ми изскочи в близко бъдеще. Последните дни ми се разказа игричката поради ред причини, които няма да обсъждам тук.
Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Вчера, 02:34 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Вчера, 07:03 AM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
4 потребител/и са ви благодарили : didodido, dimi123, Слав Славов, gpym4e There has/have been 4 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd November 2025 - 09:59 AM |