subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн ![]() |
Ще използвам един стар цитат на един от най-големите преводачи тук (да ме извинява, че не си спомням кой точно беше): Цитат 1. Стар Трек 8 - Първи Контакт (пълнометражен 1996г) - историята обхваща 2063 - Предистория на първия уорп кораб погледнато през очите на TNG 2. Стар трек - Ентърпрайз (сериал 2001-2005) - обхваща периода около 2150г - първия земен космически кораб 3. Стар Трек - Оригиналните серии (сериал 1966-1969г) - обхваща периода около 2280г- Всеизвестния капитан Кърк 4. Стар трек - Пълнометражни филми 1-6 - С капитан Кърк 5. Стар Трек - Следващото поколение (сериал 1987-1994) - обхваща периода 2360 година - Капитан Пикар 6. Стар трек - 7- Поколения (пълнометражен 1994) 7. А.Стар Трек Дълбок Космос 9 (сериал 1994-2001) - животът на космическа Станция 9 около 2370 г. Б.Стар Трек Вояджър (сериал 1994-2001) - Приключенията на кораба Вояджър, захвърлен в другия край на Галактиката около 2370 г. 8. Стар Трек 9 - Бунтът (пълнометражен 1998г) Може да се гледа и след "Следващото поколение" 9. Стар трек 10 - Немезис - Това е последно при всеки случай Това е препоръчителната последователност, по която трябва да се гледа, за да се хване смисъла. Този коментар е бил редактиран от djvoyager на Mar 21 2008, 10:19 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 642 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря и аз за последователността , почвам по ред. Постовете за последователността малко си противоречът но... ще се доверя на поседния . |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Този коментар е бил редактиран от E-Tle на Apr 11 2008, 12:07 PM |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-November 07 Потребител No.: 53 238 Статус: Офлайн ![]() |
Ей такава кирлива мания като стар трек няма... има дни цели сезони изглеждам без да мръдна от пц-то ... вече съм на 22 епизод 7 сезон на вояджър ииииии не знам какво ще правя като го изгледам.... уникални сериали, уникални епизоди.. само не съм изгледал първия сериал 66г., но не смятам и да ги гледам... много антипатични са ми старите филми ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде на новия Постер-тийзър . ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 20-September 07 Потребител No.: 43 850 Статус: Офлайн ![]() |
От 4-я сезон на TNG,е останала без превод само 25-та серия.Някой знае ли нещо по въпроса? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 77 Регистриран: 26-June 09 Потребител No.: 96 024 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, наскоро се запалих по Sci-Fi-a и за момента съм изгледал Star Wars, Doctor Who, Stargate. Мисля да почвам стар трек, затова, ако може, ще помоля някой да ми даде препоръчителен ред на гледане на филмите и сериалите(че са много). Нещо такова примерно: http://stargate-bg.org/forum/viewtopic.php?f=35&t=492 И също(вече ставам нахален, но...), бих помолил и за линк за теглене ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
Стар Трек 8 Стар Трек: Ентърпрайз Стар Трек 11 Стар Трек: Оригиналния сериал Стар Трек: Анимация Стар Трек 1 Стар Трек 2 Стар Трек 3 Стар Трек 4 Стар Трек 5 Стар Трек 6 Стар Трек: Следващото Поколение Стар Трек 7 Стар Трек: Дълбок Космос 9 - първите два сезона Стар Трек: Вояджър - започваш да гледаш, като почваш да гледаш и трети сезон на Дълбок Космос 9, тъй като се застъпват. Стар Трек 9 Стар Трек 10 Поредността не точна, дано да има някой, който да ме поправи, ако греша някъде. |
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 29-September 07 Потребител No.: 45 036 Статус: Офлайн ![]() |
Стар Трек 8 или Първи контакт е уникален филм, но мисля, че ще се обърка ако почне от него или поне нищо няма да разбере. Нека да започне с Стар Трек: Ентърпрайз, Оригиналния сериал и да продължава нататък. А Стар Трек 11 може и на края да го гледа, тъкмо ще се е запознал със Спок.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Star Trek Team =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 54 Регистриран: 14-September 07 Град: Хасково Потребител No.: 42 958 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
В една друга тема имаше последователността. Погледни тук - ЦЪК
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн ![]() |
Местя дублираната тема тук. Моля ви, за въпроси и коментари относно Star Trek използвайте тази тема за дискусии!
Този коментар е бил редактиран от simo76 на Dec 2 2009, 01:47 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн ![]() |
В една друга тема имаше последователността. Погледни тук - ЦЪК Еее значи правилно съм си спомнил последователността, но съм нанесъл корекция със най - новия филм ![]() @simo76 Съжалявам, бях забравил за тази тема. edit: @Joysticka Стар Трек 8 може да се премести, да се гледа след втори сезон на Ентърпрайз. До тогава ще са станали доста работи ясни като: изтрелване на няколко кораба, борги ще се видят и др. Абе, добре ще се намести филма преди проблемите със зиндите. Този коментар е бил редактиран от vidon на Dec 2 2009, 09:16 AM |
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн ![]() |
Смятам, че Стар Трек 8 - Първи Контакт не трябва да се гледа като начало, а трябва да следва веднага след Стар Трек - Следващото поколение!
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 10-June 07 Град: София Потребител No.: 33 143 Статус: Офлайн ![]() |
За да не спамя в темите за прогреса на преводите на сериалите от поредицата, ще пиша тук. Фен съм на Стар Трек, както и на Вавилон 5 още от малък. Прогреса на преводите на тези сериали, следя от септември 2005-та година, още от другия сайт. Напоследък ми направи много неприятно впечатление, отношението на някои потребители, към хората, захванали се с трудоемката задача за превод на сериалите. За жалост, мнението което си изградих преди време, че живеем в страната на бракуваните, на онези дребнави душици, се затвърждава от ден на ден... Специално се обръщам към преводачите, като най-отговорно заявявам, че истинските Sci-fi фенове сме Ви безкрайно, безкрайно благодарни! Само истинските фенове биха осъзнали и оценили това което правите, защото Стар Трек е една изцяло нова Вселена, с множество непознати раси, нрави, езици, питиета, технологии и какво ли още не. За това, не обръщайте внимание на мижитурките, които по цял ден вегетират и чакат всичко на готово. Тези хора са пълен брак и не заслужават никакво внимание! Просто не се впечатлявайте от написаното от такива индивиди. ![]() Иначе, от доста време насам, се чувствам длъжен да искажа огромната си благодарност към всички вас, превеждали или продължаващи да превеждат сериалите от поредицата. Огромно и сърдечно благодаря на Lazy, Sandanski, simo76, tipol, KABAL, stoyo5, hellfire, Lirex, bastuna2003, специални благодарности на Borislava и Yonkaval освен за Стар Трек и за превода на Вавилон 5. Благодарности и на bongo2199 за превода на B5 Crusade, както и на s0rs. БЛАГОДАРЯ! ![]() Някои от вас, се "загубиха" (s0rs се изпари буквално, bongo2199 и него не съм го срещал от бая време, да не говорим за KABAL. Надявам се всичко покрай вас да си е ОК. ![]() ![]() Поздрави и продължавайте в същия дух! Този коментар е бил редактиран от mart1nezZ на Jan 2 2010, 10:02 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 25-October 09 Потребител No.: 101 062 Статус: Офлайн ![]() |
Зравейте ЧНГ Не знам дали тук е мястото, но ще попитам.На първата страница има картинка с обложките на всички сериали. Ако някой знае от къде мога да ги сваля нека напише линковете. И от мен голямо благодаря за субтитрите |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th August 2025 - 04:23 PM |