subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 3 2026, 03:58 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 549 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Онлайн Моят блог |
РАЗРУШИТЕЛИТЕ
Жанр: Екшън, комедия Година: 2026 Режисьор: Анхел Мануел Сото Актьори: Джейсън Момоа, Дейв Ботиста Държава: САЩ/Нова Зеландия Времетраене: 124 минути Резюме: Ами... Тия двамата... Трейлър Издание: УебРип Прогрес: ~20% Срок: До края на април Този коментар е бил редактиран от Tigermaster на Вчера, 02:09 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 3 2026, 04:04 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 549 Регистриран: 8-October 07 Потребител No.: 46 141 Статус: Онлайн Моят блог |
ОК, давам си голям срок, защото не знам как ще ми се развият нещата следващите седмици. Вероятно ще стане доста преди края на април, обаче януари ми се разкова кочината поради ред причини, които няма да споделям тук, и ми останаха някои ангажименти. Заглавието подлежи на промяна, ако измисля нещо по-хубаво. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 3 2026, 04:42 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th February 2026 - 04:20 PM |