subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
ЧЕСТИТО, ВЛАДИ! Най-сърдечни поздравления за признанието, което пожелаваме на всеки преводач от Гилдията! От името на целия екип, поклон! Досега всички потребители на сайта гледаха CSI Miami с твоите прекрасни субтитри, но сега цяла България ще сяда пред телевизорите и НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, за да гледа любимия сериал не с чий да е превод, а именно с този на ВЛАДИ! Вълнението е голямо, за да опиша радостта си от подобна новина. ================================================== Vlady (12:46:55 13/05/2007) Когато ме поканиха, вече са били преведени всички серии до 11. Аз им занесох моя превод на 12 епизод и след известни редакции, за да се донагласи за дублаж, го занесохме на запис. hag (12:47:18 13/05/2007) Кога ще се излъчи? Vlady (12:47:32 13/05/2007) Запознах се с актьорите, които дублират и присъствах на целия запис, като дори имах правото да се намесвам и да коригирам, ако нещо не кажат добре. hag (12:47:56 13/05/2007) Уау!!! Колко се вълнувам! ![]() Vlady (12:48:03 13/05/2007) 12 епизод вече се излъчи -- на 19 април. Vlady (12:48:09 13/05/2007) О, и аз много! hag (12:48:23 13/05/2007) Кога е следващият, с твой превод? Vlady (12:52:29 13/05/2007) В момента чакат от щатите официалните скриптове на 12-24 епизоди. Когато ги получат, ще ми се обадят, за да започна редакциите на всяка от тези серии. Ще трябва да ги сравнявам с оригиналните скриптове за грешки, да ги донагласям за дублажа и т.н. Vlady (12:52:34 13/05/2007) Така че сега сме в изчакване. Vlady (12:53:30 13/05/2007) Но със сигурност получавам зелена светлина за тези епизоди. Vlady (12:54:29 13/05/2007) Всъщност така ще работя не точно с НТВ, а по-скоро с преводаческата фирма (която е външна фирма), грижеща се за преводите на сериалите по НТВ. ================================================== Това е малък цитат от разговора ни, от който става ясно какво всъщност се случва. Преводите на raichinov в http://subs.sab.bz са прекрасни и не са останали незабелязани, а оттук нататък Влади е не само заслужил майстор на спорта в субтитрирането, но и официален преводач на сериала И по телевизията. Отново, поздравления, приятелю! ![]() Влади е на 32 г. от София, женен, работи като преводач от 95-та година. В момента работи с изд. "Труд": превежда книгата "Нова надежда" (Еп. 4 на Star Wars) и една поредица комикси за Юлий Цезар, Спартак, Александър Велики и др. Работи с Нова телевизия: превежда CSI Miami 5 сезон, 12-24 епизоди. и преподава английски по "Headway" на студенти I курс. Със субтитри тук започва да се занимава от м. ноември миналата година. Освен CSI Miami, Влади превежда, CSI New York и Day Break, с което радва не малко фенове на поредиците. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Изключително съм доволна, че са оценили работата ти. Успех Влади. Този коментар е бил редактиран от albenad на May 13 2007, 11:44 PM |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Това е страхотно!!! Моите поздравления!!! |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
О, ЙЕ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Пратих на Райчинов ЛС по случая, но ще се разпиша и тук: Мойте поздравления Владо! Само така! Искрени пожелания за успех в съвместната ти работа с Нова телевизия! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
БРАВО НА КОЛЕГАТААААААА!!! Все така напред... . ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Шапка ти свалям ![]() |
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Je suis génial ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 144 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, Европа Потребител No.: 255 Статус: Офлайн ![]() |
Едно голямо браво и от мен ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления и от мен ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн ![]() |
Бравооооо! ![]() |
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления! Желая ти още по-големи успехи! Респект. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 16 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 175 Статус: Офлайн ![]() |
Браво! Честито! Класата си е класа! Никога не остава незабелязана! Искрени поздравления! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 164 Регистриран: 22-December 06 Град: Кз Потребител No.: 57 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления!
|
------------------------------------ Всичко лошо си има край... както и всичко хубаво.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления и от мен! ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th March 2025 - 03:12 PM |