subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
M1haylov, не се работи. Когато започнем ще бъде обявено точно тук. Още малко търпение. ![]() Този коментар е бил редактиран от kia1964 на Sep 8 2014, 09:10 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-September 14 Потребител No.: 137 214 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Да, засега не се превежда седми сезон и причината е донякъде у мен. Ще осигуря руски субтитри на преводачите, за да могат да работят по-лесно (иначе е три-четири пъти повече време и труд), но малко по-късно - в момента моите "руски агенти със субтитрите" са в движение извън Русия. Скоро, скоро ще стане... ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн ![]() |
Екипът благодари за търпението. Стартът на превода на "седмицата" е даден! |
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 22-November 11 Потребител No.: 126 464 Статус: Офлайн ![]() |
Купитман > ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
Лобанов и Романенко тотално ми лазят по нервите. Засега единствено Биков ме крепи - нарежда ги подобаващо ![]() Апропо, наистина страхотен сериал, ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-April 08 Град: vratsa Потребител No.: 69 215 Статус: Офлайн ![]() |
Привет! Сериалът е супер, но препоръчайте и други подобни руски комедии.Не съм и предполагал, че има толкова яки руски сериали, но откакто изгледах "Кухнята", се ровя за още и още. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 34 Регистриран: 11-March 08 Град: България Потребител No.: 64 616 Статус: Офлайн ![]() |
Привет! Сериалът е супер, но препоръчайте и други подобни руски комедии.Не съм и предполагал, че има толкова яки руски сериали, но откакто изгледах "Кухнята", се ровя за още и още. Здрасти ![]() Физрук (в момента се превежда в другият преводачески сайт) и "Чернобыль. Зона отчуждения" (преведен е първи сезон, в очакване сме на втори), уточнявам, че не е комедия баш, но сериалът си заслужава. Извинявам се за спамът ![]() Пожелавам на преводачите на "Стажанти" (и не само на тях, а и на всички останали преводачи) спорен превод и успешна година ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 137 686 Статус: Офлайн ![]() |
ЧНГ и благодаря за субтитрите. Съвсем нова съм и се извинявам, ако питането ми не е за тук. От преведените досега субтитри на осми сезон, само за 6 и 7 епизод ми излизат нормално, другите показват празни файлове. Досега подебен проблем не съм имала, при мен ли е причината и какво трябва да направя?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
ЧНГ и благодаря за субтитрите. Съвсем нова съм и се извинявам, ако питането ми не е за тук. От преведените досега субтитри на осми сезон, само за 6 и 7 епизод ми излизат нормално, другите показват празни файлове. Досега подебен проблем не съм имала, при мен ли е причината и какво трябва да направя? Браузер, архивираща програма? Нещо при Вас е, защото файловете си ги има, теглят се нормално като *rar архиви и се разархивират също напълно нормално. Пробвайте с друг браузер, с друга архивираща програма - аз ползвам WinRAR. |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-January 15 Потребител No.: 137 686 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря, справих се.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
03.03.2015 Започва преводът на 9-ти сезон! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря и аз за превода страхотен отбор сте, покрай тия сериали ще научим и малко руски. За сезон 11 има WEBDL.720p с по добро качество има и бонус серия с име Novogodnyaya.seriya, надявам се екипа да работи по тях за сезон 11. Има и още един сериал Fizruk- Учител по физическо, главния актьор играе и в Кухня. |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Има и още един сериал Fizruk- Учител по физическо, главния актьор играе и в Кухня." Сериалът си намери преводач, не виждам смисъл да се дублираме. А за Стажантите ще направим всичко необходимо, тръпка са ни ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th August 2025 - 05:10 AM |