subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Имам нужда от помощ. Изтеглих си с Мулето един филм. Японски с английски субтитри е, но са вградени във avi файла. В секция "софт" се намира програмата avisubdetector и според описанието тя служи за рипване на субтитри от avi. Искам да помоля някой, който знае как се работи с програмата да пише в темата. Рових се из интернет за ръководство и открих линк в PDF формат, но той не се отваря. За това пускам и темата и моля за помощ. EDIT: Линкът наистина работи. Не зная какво е станало при мен ![]() Този коментар е бил редактиран от koksan на Mar 29 2008, 07:27 PM |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Линкът за програмата работи, архивът СЕ отваря, програмата след разархивиране тръгва БЕЗ проблеми... Оправи си програмите... проблемът е при тебе...
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн ![]() |
Хъм SubRip също има такава функция. http://zuggy.wz.cz/guides/video.htm
Този коментар е бил редактиран от naruto на Mar 29 2008, 08:00 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Naruto, благодаря. Не съм знаел, че в Subip има такава функция. ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:35 AM |