subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Гледахте ли го днес по BTV comedy? Харесва ли ви дублажът? На Рейчъл и г-н Шу много ми харесват дублиращите гласове. Според мен са им ги докарали чудно. На Кърт гласа ми беше странен, но като знам по другите държави какви пискливи гласчета му слагат, нашият си е просто бомба! ![]() Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Apr 30 2011, 08:59 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Еее, браво, почнаха да го излъчват и у нас. ![]() ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн ![]() |
По БТВ комеди като дават рекламата "Да засенчиш от клуб Веселие...", някой да знае как се казва песента 'дето пеят? ![]() ![]() |
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 28-April 11 Потребител No.: 122 360 Статус: Офлайн ![]() |
Sweetdeath стрaшано много ти благодаря за субтитрите,които правиш и че ни търпя цели два сезона. Много ще се радвам ако превеждаш и третия сезон, когато излезне ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Живи и здрави до есента. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря. ![]() |
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
И докато чакате новия сезон може да гледате ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ох, не знам. Тоя финал малко... На финала на първи сезон тръпнех в очакване за всяка нова сцена. За сегашният край всички казваха, че ще има шокиращи събития, ама сигурно възприятията ми за шокираност са сбъркани... ![]() Оригиналните песни не ми допаднаха много, Воукал Адреналин не ми харесаха, без Джеси не са кой знае какво. Да, Чарис я харесват и Опра, и Селин Дион, и не знам още кой, но аз лично нямам никакъв интерес към нейната героиня. Финчъл - цял сезон се събират и разделят... Леко ми писна от тях, ама нали са главните герои, ще ги изтрая някак. Сантана беше много смешна, крещейки на испански. ![]() И накрая Блейн и изразяването на чувствата му към Кърт - беше много непринудено и сладко. Като цяло сезонът беше много готин, но финалът - не чак толкова. Това е от мене. ![]() Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на May 27 2011, 09:59 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Снощи изгледах последните 4 епизода. На мен пък авторските песни ми харесаха и ми прави впечатление, че тези хлапета все повече надобряват. Как да нямаше шокиращи събития - ами избирането на Кърт за кралица на бала ![]() Фин и Рейчъл дразнят всички вече - сценаристите да си изяснят нещата там. Куин пък вече не се търпи - да вземат да я ъпгрейднат малко. Дали г-н Шу ще си ходи ![]() Като цяло сериалът освен занимателен е и доста образователен и се надявам повече хора да осъзнават и приемат посланията. Цялата човещина, която показват при разбирането, приемането и толерантността към "различните" и "аутсайдерите"... Много позитивно и зареждащо сериалче ![]() Интересно ми е дали в българските дублажи дублират и песните, или има субтитри, но подозирам, че просто не ги превеждат. Някой, който е гледал по телевизията ще сподели ли впечатления? Благодаря за чудесните преводи ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 174 Регистриран: 4-April 10 Потребител No.: 109 631 Статус: Офлайн ![]() |
Снощи изгледах последните 4 епизода. На мен пък авторските песни ми харесаха и ми прави впечатление, че тези хлапета все повече надобряват. Как да нямаше шокиращи събития - ами избирането на Кърт за кралица на бала ![]() Фин и Рейчъл дразнят всички вече - сценаристите да си изяснят нещата там. Куин пък вече не се търпи - да вземат да я ъпгрейднат малко. Дали г-н Шу ще си ходи ![]() Като цяло сериалът освен занимателен е и доста образователен и се надявам повече хора да осъзнават и приемат посланията. Цялата човещина, която показват при разбирането, приемането и толерантността към "различните" и "аутсайдерите"... Много позитивно и зареждащо сериалче ![]() Интересно ми е дали в българските дублажи дублират и песните, или има субтитри, но подозирам, че просто не ги превеждат. Някой, който е гледал по телевизията ще сподели ли впечатления? Благодаря за чудесните преводи ![]() нито ги дублират, нито им слагат субс ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ще спореля мнение за дублажа и като цяло за превода по БТВ комеди. Дублажът не ме дразни, даже ми харесва. Но преводът на едни места е толкова нереален, че ако беше пуснат като субтитри тук, съм сигурна, че щеше да има забележка от сорта на "Неточен превод" (макар, че като го гледам и се сещам, че на някои места и моя превод не е много точен ![]() Песните не ги превеждаха по никакъв начин. Но разбира се идва моментът, в който Фин трябва да си изпее чувствата към Куин и бебето и тука вече има полочин дублаж, както и на още няколко песни след това. Ясно е, че съм предубедена относно превода, затова не ме съдете много сторго. ![]() Все пак се радвам, че го пуснаха и по наша телевизия и си го гледам редовно. ![]() А относно избора на Кърт за кралица - аз бях от онези, които четяха спойлери за втората част от сезона и това не ме изненада. Поуката е, че спойлерите са лошо нещо. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() COYG ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 290 Регистриран: 16-January 07 Град: Behind the Fourth wall Потребител No.: 1 242 Статус: Офлайн ![]() |
The Glee Project - Firework Ново предаване, което се казва The Glee Project, ще почне да се излъчва по някоя от американските телевизии на 12 юни. Вече са избрани 12 участника (фенове), които ще се борят за голямата награда - участие в новия сезнон на Веселие като ново попълнение в Нови посоки. Според мен ще бъде доста интересно, аз съм за дребния. ![]() |
------------------------------------ There's never enough time to do it right, but there's always enough time to do it over.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Ама то това е стара новина. ![]() Аз съм за Деймиан - ирландеца, дето си сваля очилата и намига. Но харесвам и Мики, момичето с късата коса, и Камерън - яко нърд пича. ![]() Обаче звучат ужасно, когато пеят всички заедно. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Някой днес има рожден ден и навършва 23 ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 06:26 AM |