subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 10 2007, 11:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Apr 10 2007, 11:30 AM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Apr 10 2007, 11:50 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Ми де да знам, шефъ да каже. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Apr 11 2007, 10:48 AM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
Бланките за заявки са обсъждани вече и ще ви припомня целта на въпросния раздел - да улеснява преводачите. Всеки потребител, който иска да пусне заявка за субтитри е длъжен да предостави необходимата информация описана в правилата - задължителна и пожелателна. Дори технически неграмотен потребител би могъл да даде достатъчно от нея без да нарушава правилата, което автоматично прави формата излишна. Останалите... си носят последствията. Посочете конкретен проблем със заявките, в противен случай мисля, че дискусията е безпредметна. За гласуването за собствените субтитри... задали сте си въпрос и сте си отговорили. А за чесане на езици има чат и тема малко по-долу. Възползвайте се от тях. |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Apr 15 2007, 01:13 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Аз имам едно предложение, та реших да го споделя |
|
|
|
|
|
|
Apr 16 2007, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() (. .) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 171 Регистриран: 29-December 06 Град: El Segundo Потребител No.: 152 Статус: Офлайн |
KALBI, а не искаш ли и торенти да има към темите?
|
|
------------------------------------ в процес на превод: My Name Is Bruce [2007] - на сайта; Frusta e il corpo, La [1963] - редакция; Re-Animator [1985] - 40%; Operazione Paura [1966] -10% |
|
|
|
|
Apr 16 2007, 11:00 AM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Apr 28 2007, 08:30 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
![]() 10х to klioo и автора на гифчето. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
May 8 2007, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Няколко предложения за емотиконки. - полезно за новобранци... да си признават без бой.![]() ![]() - режим "нервна съм"
Този коментар е бил редактиран от albenad на May 8 2007, 06:24 PM |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
May 9 2007, 05:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог |
Може ли да се добави ето тази икона мисля че на моя акаунт напълно ще приляга
|
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
|
May 13 2007, 07:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 14-February 07 Град: ~ tHe О.С.~ Потребител No.: 9 898 Статус: Офлайн |
Аз напоследък съм се запалил и ми се превежда нещо, обаче попаднах в следния омагьосан кръг, във форума има раздел Помощ и напътствия За "начинаещи" и "напреднали преводачи" и ми стана интересно... когато някои като мен начинаещ преводач иска да започне да се занимава с това, има нужда от, цитирам - "Помощ и напътствия" обаче как ще ги получи като за да имаш достъп до този раздел вече трябва да си преводач... ПП: Разбирам че тази мярка може би е взета за да не бъде окепазен раздела, но все пак нали за това сме се регистрирали за да можете да ни наказвате ако сгафим. Поне ако не може да направите свободен достъпа до този раздел, поне разрешете да се разглежда |
|
|
|
|
|
|
May 13 2007, 10:18 PM
Коментар
|
|
Четеш тук - http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=185 и започваш полека да превеждаш. Като (ако) закъсаш, молиш за помощ тук - http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=23 . И като направиш 5 превода -> http://subs.sab.bz/forum/index.php?autocom=dstaffapp . Успех! |
|
|
|
|
|
May 18 2007, 11:10 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 9-March 07 Град: Варна Потребител No.: 17 258 Статус: Офлайн |
Извинете, че пиша тук (може би това не е мястото), но имам въпрос ( или проблем ), който може и да ви се стори тъп, но нещо не мога да се оправя... Проблемът е следния: Не знам как се качва постер в темата - " В процес на превод". Виждам, че има опция закачи снимка, но като направя цък и ми иска линк, което значи...? Още веднъж се извинявам за невежеството си, но родени научени няма, нали? Благодаря за вниманието! |
|
|
|
|
|
|
May 18 2007, 11:38 AM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
ЕНДРАМ, и аз до скоро не знаех как да работя с таговете, така че не си единствения Първо трябва да избереш подходящата снимка. Най-добре иди в Гугъл изображения, там има снимки. Копираш линка на дадената снимка, тя трябва да е формат JPG . После влизаш в темата си и цъкаш върху ДОБАВИ СНИМКА Като ти се отвори прозорчето пействаш в него копирания от тебе линк и даваш ОК. После като като създдадеш темата си снимката сама ще се появи, не можеш да я видиш как ще изглежда,а само линк ще има. Това е. Успех! Този коментар е бил редактиран от koksan на May 18 2007, 11:39 AM |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
May 18 2007, 11:45 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 9-March 07 Град: Варна Потребител No.: 17 258 Статус: Офлайн |
Като се вземе предвид, че в другият сайт за този въпрос получих бан за един месец, просто нямам думи и не знам как да ти се отблагодаря. Наистина благодаря за съдействието!!!
Този коментар е бил редактиран от ENDRAM на May 18 2007, 11:47 AM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 09:44 PM |