subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 4-January 10 Потребител No.: 104 363 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, хора! ![]() Някога много отдавна някой в този форум ми беше дал в една от темите линк към програма за правене на субтитри, подходяща за човек, който никога досега не е правил. Само че тогава бях с една бракма, за която думата "компютър" е прекалено възвишена и съответно не си дръпнах програмата и не опитах. Сега вече разполагам с по-добър компютър, но за съжаление не мога да намеря инструкциите, които добрият човек беше отделил време да ми направи. ![]() Затова си позволявам да пусна тази тема, в която да ви помоля, ако може да ми дадете линк към някоя сравнително по-простичка програма, с която да се пробвам. п.п. Знам, че темата ми е по-скоро за секция Помощ и напътствия, но тя е защитена с парола, затова пускам питането си тук. Надявам се, че не нарушавам някое правило. |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 4-January 10 Потребител No.: 104 363 Статус: Офлайн ![]() |
Имам едно питане. Инсталирах си програмата, докато си я инсталирах ме пита за език като ми предложи английски и испански. Избрах английски, но тя не просто е на английски, ами и явно не чете кирилица, защото ми изкарва субтитрите ето така. Някаква идея откъде да го оправя? ![]() Този коментар е бил редактиран от Tess на Aug 18 2010, 11:08 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th October 2025 - 12:44 AM |