subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
Явно за този сезон ще трябва синхронизация, защото дори и да подкараме по ДВДрип ще изникнат още повече недоволни, които са си дръпнали първите четири сезона от Замунда. Както направих и аз, впрочем. И едва сега забелязах, че четвърти е различен - просто си карах наред. Мисълта ми е, че и в двата случая няма да угодим на всички. Благодаря на Краси, че се отзова за синхронизациите! ![]() Този коментар е бил редактиран от kia1964 на Apr 14 2014, 05:37 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 965 Регистриран: 22-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 47 617 Статус: Офлайн ![]() |
Синхронизациите на firemam са добавени към одобрените архиви. Все пак нека някой от преводачите да провери дали всичко е наред с актуализацията на архивите.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 491 Регистриран: 8-December 09 Град: Харманли Потребител No.: 103 488 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
motleycrue, току-що ги проверих, всичко е точно, благодаря! ![]() |
------------------------------------ Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 11-February 10 Потребител No.: 106 836 Статус: Офлайн ![]() |
огромни благодарности за труда ви.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 822 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности за субтитрите. Надявам се да продължите така и за следващите сезони. Сериала си заслужава.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
За сведение - преводът на пети сезон ще бъде по рилийза, обявен в началото на темата, който ще бъде качен и в двете Замунди. Синхронизации няма да има. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-October 09 Потребител No.: 100 087 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотна комедия! Браво и на преводачите! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн ![]() |
№97 ще бъде качена на 22 (23).06. След нея ще бъде качен целия пети сезон във версия SATRip |
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 11-February 10 Потребител No.: 106 836 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря ви за прекрасният сериал ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 22-November 11 Потребител No.: 126 464 Статус: Офлайн ![]() |
Ако до 1 седмица сезона не е готов, ще ви оставя на дежурство! ![]() Благодарим Ви за труда! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
elmoo, ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Аз обещавам само да намеря руски субтитри и за следващия сезон. За участие в превода не ме търсете поне още три месеца. К сожалению так получается... Благодаря ви за преводите, приятели! |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 22-November 11 Потребител No.: 126 464 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 8-September 14 Потребител No.: 137 214 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, много благодарности за субтитрите. Искам да попитам, дали се работи по превода и на сезоните от 7-ми до 10-ти, че за шест сезона от смях не съумях да науча руски?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 05:46 PM |