subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 17 2008, 07:48 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн |
Не, не е до чуването. Предполагам, че е някаква, поне за мен непреводима, игра на думи. В английския текст е "Thalosaraptor", (не че е някакъв критерий) знам, че такъв динозавър няма, но тъй като отникъде не излезе нищо го оставих така. Мислех да го сменям с велосираптор, но аз поне го чувам, че не е. А и освен това, някой може и да разбере закачката.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 17 2008, 11:20 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 19-January 08 Потребител No.: 57 909 Статус: Офлайн |
хехе серията кърти от всякъде а Лестар вярно за 1ви път го виждам в дсействиеее,и то в какво |
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2008, 01:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Наистина жалко че ще са само 7 епизода но какво да се прави ще чакаме и така |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 01:38 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн |
Съвсем забравих, че тая седмица има Шампионска лига, което автоматично означава, че вечерите са ми заети, така че няма да успея да направя супитлите до сряда. Превеждам и в работно време, но не винаги става! Най-вероятно ще са готови в събота. Следете процентите прогрес на първа страница или тук в постовете ми. Primeval.S02E06.WS.PDTV.XviD-AFFiNiTY - превод - 20% |
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 03:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-July 07 Потребител No.: 38 293 Статус: Офлайн |
Ами трети сезон мисля, че ще има защото на www.itv.com/primeval има обявен конкурс за фенове - създаване на звяр, който ако е одобрен може да се види в SERIES THREE - аз поне това го тълкувам като трети сезон, но може и да греша! |
|
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Възможно е от една страна радва че не е като обичайните сериали по 20тина епизоди но пък ще чакаме за 3ти незнайно до кога PS Сега видях че втори сезон го водят Series Two така че щом са написали за сериес 3 начи трябва да има Този коментар е бил редактиран от OneOfAll на Feb 19 2008, 03:57 PM |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 04:52 PM
Коментар
|
|
Абе то всичко хубаво, ама 6-7 серии на сезон са малко. Според мен, 12-16 епизода си е трепач дължина. Щото сега се получава голяма пауза между сезоните, започват след Нова Година и завършват края на Февруари, има цели десет месеца до следващия сезон, дългичка ми се вижда на мен паузата. Ами трети сезон мисля, че ще има защото на www.itv.com/primeval има обявен конкурс за фенове - създаване на звяр, който ако е одобрен може да се види в SERIES THREE - аз поне това го тълкувам като трети сезон, но може и да греша! Те конкурс хубаво обявяват, но докато не подпишат договор за снимките всичко може да стане и да си останат само чудовищата. Но естествено все пак е някакво развитие. Дано по-скоро се появи официална информация, че ще има трети сезон. Лично на мен сериалът ми е много приятен и превеждането му е голямо разтоварване. Primeval.S02E06.WS.PDTV.XviD-AFFiNiTY - Редакция Този коментар е бил редактиран от fearnot на Feb 22 2008, 09:08 PM |
|
|
|
|
|
Feb 23 2008, 11:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 6-June 07 Потребител No.: 32 784 Статус: Офлайн |
Не знаех че една редакция отнема толкова време.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 23 2008, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
Feb 24 2008, 09:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 25 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 399 Статус: Офлайн |
Версията на 7-ми епизод на AFFiNiTY, май е претакована и се е появил internal release на SFM, като никак не бих се учудил ако се появи и 3-ти release на този епизод, защото от SFM не са си направили труда да сложат PROPER в заглавието, вместо INTERNAL (както се получи и с първият епизод) Primeval.S02E07.iNTERNAL.WS.PDTV.XviD-SFM Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 06:39 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2008, 01:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 20-February 07 Град: Burgas Потребител No.: 11 551 Статус: Офлайн |
Човекът винаги си превежда перфектно ,защо задавате тъпи въпроси направо се чудя.Явно има работа или нещо непредвидено за да не ги е довършил.Аз съм никакъв в този форум ама да чета подобни глупости... направо си е ужасно. fearnot да не е супермен ... Аиде успех с редакцията.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 24 2008, 01:59 PM
Коментар
|
|
Субтитрите са качени, благодаря на търпеливите, а на нетърпеливите напомням, че не работя за норматив, не работя и за да спазвам Вашия срок, а работя за удоволствие и безплатно! Превеждам в свободното си време. Запомнете го и не задавайте такива въпроси! Primeval.S02E06.WS.PDTV.XviD-AFFiNiTY са одобрени. Има линк на първа страница. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от fearnot на Feb 24 2008, 08:19 PM |
|
|
|
|
|
Feb 24 2008, 09:00 PM
Коментар
|
|
Благодарско Следващия епизод ще кърти |
|
|
|
|
|
Feb 24 2008, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 2-April 07 Град: sevlievo Потребител No.: 20 871 Статус: Офлайн |
Жалко че серийките са само 7 сериалчето го бива а също и преводача |
|
|
|
|
|
|
Feb 25 2008, 05:23 PM
Коментар
|
|
Primeval.S02E07.WS.PDTV.XviD.REPACK-AFFiNiTY - в процес на превод. Не зная дали пасват на Primeval.S02E07.iNTERNAL.WS.PDTV.XviD-SFM. По-късно ще разбера и ще пиша тук. Субтитрите не пасват на SFM рилийза. Намерете си REPACK-а на AFFiNiTY. Primeval.S02E07.WS.PDTV.XviD.REPACK-AFFiNiTY - In Progress - 40%. Този коментар е бил редактиран от fearnot на Feb 25 2008, 10:57 PM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th December 2025 - 12:26 PM |