subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн ![]() |
Имам въпрос за BBCode. От де мога да скивам, как да си подреждам списъци в наколко колони, че се мъча като грешен дявол с ........ и пак при различни резолюции на потребителя става КАША? Благодаря предварително. |
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Защо като отварям темата за спама (тихо се сипе белият сняг) ми показва едно прозорче Stack overflow at line: 458 или нещо такова?
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 12-March 07 Град: Тук-там Потребител No.: 17 969 Статус: Офлайн ![]() |
Едно предложение и от мен. Дали не е по-добре след като по дадена заявка субтитрите вече са направени и качени в сайта, този филм да се махне от заявките? Извинявам се предварително, ако вече има такова предложение, не ми се четяха всички 27 страници.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Едно предложение и от мен. Дали не е по-добре след като по дадена заявка субтитрите вече са направени и качени в сайта, този филм да се махне от заявките? Извинявам се предварително, ако вече има такова предложение, не ми се четяха всички 27 страници. По принцип заключваме (или трием) изпълнени заявки, но винаги някои се изплъзват. Ако има конкретни такива, които си забелязал/а... давай ги на ЛС, ще ги "оправим" ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн ![]() |
Предлагам в раздел „Заявки”, т.3 да се промени от Цитат 3. Не се допускат заявки за превод и търсене на субтитри за релийзи, излезли в българското интернет пространство преди 1 (една) седмица! Изключение правят старите филми (DVDRip качество), за които има английски субтитри. наЦитат 3. Не се допускат заявки за превод и търсене на субтитри за рилийзи, излезли в българското интернет пространство преди по-малко от 1 (една) седмица! Изключение правят старите филми (DVDRip качество), както и всички, за които има английски субтитри. Срещат се филми, за които се появяват достатъчно добри английски субтитри още преди да са излезли на DVD. Този коментар е бил редактиран от danissimo на Jun 23 2008, 02:40 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн ![]() |
Срещат се филми, за които се появяват достатъчно добри английски субтитри още преди да са излезли на DVD. Излизат достатъчно добри и руски, и испански, и италиански, и френски, и т.н. Изключения има във всяко правило, нека останат/бъдат такива. ![]() SeeKnDestroY, ах ти чийтър такъв! Ще те накажем със задна дата. ![]() Този коментар е бил редактиран от hag на Jun 23 2008, 04:47 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
Аз веднъж се позаядох малко (нали съм си заядливец ![]() Всичко по правилата ![]() |
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 8-February 07 Град: Зверино Потребител No.: 7 253 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам дали ще приемете предложението ми, но все пак нека го кажа, без да попитам едва ли ще стане. Може би ви е минавало нещо такова и на вас през главите. Става дума за сайта, когато се виждат НАЙ–НОВИТЕ СУБТИТРИ (т.е. български и английски), ако е възможно английските (самото заглавие на филма) да бъде малко по-бледо, нещо подобно на годината, когато е 2008 и днес са качени субтитрите. Не знам дали ме разбрахте както трябва, че и аз малко се оплетох в обяснението си. Ако това е обсъждано по-рано се извинявам, че повдигам отново въпроса. Мнението ми може да бъде изтрито в случай, че администраторите (или модераторите) считат това за ненужно. Този коментар е бил редактиран от toreto на Jun 30 2008, 04:44 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Съжаляваме, има вече създаден потребителски акаунт с този ай-пи адрес... Е защо така? ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 310 Статус: Офлайн ![]() |
-
Този коментар е бил редактиран от ggangboyy на Jun 9 2015, 12:13 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Брей, къв професионален монтаж... обаче не можеш да кликнеш едновременно на две падащи менюта. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 310 Статус: Офлайн ![]() |
-
Този коментар е бил редактиран от ggangboyy на Jun 9 2015, 12:14 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 6-June 07 Потребител No.: 32 791 Статус: Офлайн ![]() |
Много лош хостинг! Предлагам да направите нещо по въпроса. Влизам в сайта и форума почти от създаването им, но изпитвам сериозни затруднения при отварянето на страници или сваляне на субтитри за сериали (отнема ми половин час, за да сваля едно файлче). Страниците на форума ми блокират по средата и трябва да ги презареждам по 5 пъти. Направете рекламация ![]() Този коментар е бил редактиран от Николай на Aug 6 2008, 12:24 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Странно... аз нямам никакъв проблем със зареждането на сайта, а интернетът ми е повече от ужасен.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 6-June 07 Потребител No.: 32 791 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th September 2025 - 11:30 AM |