subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
The DVD Encyclopedia of World War II - part II (2002) Видео енциклопедия на Втората световна война - част II B-Series Aircraft to Burma / От самолетите серия Б до Бирма След превода на първата част логично дойде и този за следващия филм от поредицата. С времето смятам да направя преводи за всички части от поредицата документални филми за втората световна война. В тази връзка, ако случайно Ви попаднат някакви субтитри за непреведените филми от поредицата, пък били те и на китайски, ще съм Ви благодарен ако ги прикачите в темата, тъй като преводът от нула ми коства доста време и усилия. Видео енциклопедията включва следните филми:
Филмът достига до Вас благодарение на kolibka.com. Приятно гледане! Субтитри Known errors: След поредния преглед на превода забелязах, че съм допуснал една досадна грешка при превръщането на мерните единици. Цитат 164 би следвало да е00:12:45,604 --> 00:12:51,604 Монтираните оръдия били най-често с калибър от 35,6 или 45,6 мм. Цитат 164 00:12:45,604 --> 00:12:51,604 Монтираните оръдия били най-често с калибър от 356 или 406 мм. Ако нещо друго в превода Ви направи впечатление ще съм Ви благодарен да го споделите. Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 3 2012, 09:30 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Доста съм търсил, но няма нищичко. ![]() |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 10:09 PM |