subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
lili_evans1994, преди да започваш да превеждаш, прочети темите в този раздел свали си Subtitle Workshop, направи му настройките, прочети това ръководство и едва тогава се заемай с преводи ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 26-April 07 Град: Перник Потребител No.: 25 148 Статус: Офлайн ![]() |
lili_evans1994, говорих с cerulean304 преди една седмица и тя каза, че ще продължи с превода на сериала. Иначе аз се бях захванала, преведох 02х07, но спрях, защото все пак не е редно, когато някой превежда нещо и ти да превеждаш същото. Ако имаш желание да правиш преводи, можеш да започнеш нещо друго, винаги има неща за превод. Успех.
Този коментар е бил редактиран от cherity на Nov 6 2008, 09:31 AM |
------------------------------------ "Us girls, we are so magical.
Soft skin, red lips, so kissable. Hard to resist, so touchable. Too good to deny it. Ain't no big deal, it's innocent." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-June 07 Потребител No.: 34 749 Статус: Офлайн ![]() |
Gossip.Girl.S02E09.HDTV.XviD-XOR@PhoenixBG.eu Gossip.Girl.S02E09.720p.HDTV.x264-CTU@PhoenixBG.eu а това какво е ? не ми отваря нищо,субтитри ли са или някакви други неща? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 20-May 07 Град: Плевен Потребител No.: 30 741 Статус: Офлайн ![]() |
Не ви съветвам да се упражнявате точно с този сериал, голямо предизвикателство е, колкото и безобидно да изглежда - казват твърде много неща за кратко време, а и има доста имена и изрази, които човек, който не живее в Ню Йорк трябва да си направи труда да търси из мрежата. Междувременно излизат и други варианти - субтитрите, които cherity е качил (а) са доста добри, което вероятно се дължи на доста труд и езикова култура. Който бърза да си решава сам, аз лично ще продължавам да правя, защото съм се хванала със сериала, в момента съм на 02х07 - 25%, но не мога да се ангажирам със срокове. Пък и сезонът ще свърши, все някога ще наваксам със субтитрите, а и тези, които ме чакат - с гледането ![]() Този коментар е бил редактиран от cerulean304 на Nov 6 2008, 05:42 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 10-May 07 Град: София Потребител No.: 28 530 Статус: Офлайн ![]() |
sisi24 това са линкове за сваляне на серията. Дава ти ерор - грешка. Пише, че не си оторизиран да видиш този торент, може би причината, е че нямаш регистрация.
Този коментар е бил редактиран от FantasyGirl на Nov 5 2008, 10:54 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-June 07 Потребител No.: 34 749 Статус: Офлайн ![]() |
и какво в краина сметка някой прави ли субтитри?това чакане е ужасно изнервящо ![]() ![]() ![]() Mod Edit: Мрънкането ви за субтитри е по-изнервящо, уверявам ви. Сдържайте щенията си занапред. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Nov 6 2008, 05:22 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 35 Регистриран: 20-May 07 Град: Плевен Потребител No.: 30 741 Статус: Офлайн ![]() |
Имам намерение да направя субтитри до края на сезона и мисля, живот и здраве да успея, но понеже има друг сериал, който ми е тръпка, а явно не успявам да се справям с излизането на епизодите, ако някой смята, че може да се справи - бих съдействала, доколкото мога, като си запазвам правото и обещавам да предоставя мой вариант. Просто досега наистина има страшни сурогати, сериалът не е лесен, но мисля, че ако cherity би се захванала, може и да се получи нещо. По-кадърен превод на епизод не бях срещала скоро. А за феновете - не го гледайте със сурогати, ако сте забелязали, няма нищо общо с това, което се казва, наистина има много приятни лафчета...
Този коментар е бил редактиран от cerulean304 на Nov 11 2008, 06:36 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 55 552 Статус: Офлайн ![]() |
мерсиииииииии
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн ![]() |
Готов съм с превода. Чакат одобрение. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от BorisCo на Dec 10 2008, 04:44 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 55 552 Статус: Офлайн ![]() |
thanks ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-November 08 Потребител No.: 80 496 Статус: Офлайн ![]() |
Браво, браво! Мерси предварително ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 1-July 07 Потребител No.: 34 975 Статус: Офлайн ![]() |
някой да има представа кога ще излезне 14 епизод???
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 10-May 07 Град: София Потребител No.: 28 530 Статус: Офлайн ![]() |
5 януари 2009г.(USA)
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са готови. чакат одобрение. Този коментар е бил редактиран от BorisCo на Jan 7 2009, 08:02 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 08:02 PM |