subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
DEKKER THE TRUCKER (2008) Контрабанда ![]() Година: 2008 Жанр: екшън, приключения Държава: Германия, Швейцария Времетраене: 97 мин. Режисьор: Себастиан Виг В ролите: Марк Келер, Кая Янар, Надежда Бренике, Михаел Лот... Описание: Томас Декер е обикновен шофьор на тир, изкарващ насъщния си по пътищата на Европа. Поредният му курс с контейнер португалско дамско бельо, който качва на пристанището в Хамбург, се оказва и поредната, но този път доста крупна контрабанда, организирана от негов редовен клиент. Абсолютно рутинният на вид курс за шофьора, се превръща в опасно преследване през три страни и на два континента, цената на което ще бъде живота на Декер и на неговия син. ![]() Прицепът - ![]() Започвам превода по руско аудио, а след това ще го предам на RAMIRES за претакванЬе по английското. ![]() Не можах да намеря засега читаво DVD или DVDRip с немско аудио, тъй че... P.S. Заглавието съм си го поизсмукал от пръстите, тъй като буквалното "Тираджията Декер" нещо не ми ходи на шляптопа, но измисленото засега от мен ми харесва. Ако има някой незадоволен по въпроса, отворен съм за всякакви идеи, забележки и предпочитания. ![]() Български субтитри Филмът: Dekker The Trucker (2008) DVDRip XviD AC3 IzErGiL - 1.36 GB Dekker The Trucker (2008) STV DVDRip XviD - 700 MB Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 10 2012, 09:06 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
Наздраве, приятелю! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
Чорбичката след кайсиевата ли я искаш или преди нея?
|
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Съжалявам за забавянето, но поради технически причини се налага да започна превода отначало - ден след като го завърших и преди да успея да се свържа с Рамирес и да му го изпратя за редакция, ми сгъна ХДД-то и всичко в него, барабар с въпросните букви, замина във вечните ловни полета. ![]() И з имах същия проблем - замина ми харда и с него и филмите, дето ъплоудвах и едни титри - абе кеф... |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са готови и качени на сайта. Приятно гледане! ![]() Този коментар е бил редактиран от Fittipaldi на Dec 7 2008, 07:16 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th September 2025 - 09:20 AM |