subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 16 2008, 02:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 9 939 Статус: Офлайн |
я аз да взема да благодаря за субтитрите : ) значи: благодаря за субтитрите! : ) и освен това да спомена: в този сайт срещам доста филми, които като ги видя представени, ми се приисква да ги гледам. не го казвам във връзка с този филм, а изобщо. и вашите представяния на филмите, плюс това, че правите субтитри за тях, са нещо, за което също благодаря. когато идвам в този сайт, идвам със сигурността, че отново ще си намеря нещо хубаво, което ще ме забавлява. |
|
|
|
|
|
|
May 17 2008, 02:00 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Идеални титри, критикарчо! Хеле пък за мен, дето не знам бъкел ингилизки Благодарско! |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
May 24 2008, 10:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 304 Регистриран: 13-October 07 Град: София Потребител No.: 46 652 Статус: Офлайн |
Приятно филмче, чудесни субтитри. Благодаря!
|
|
------------------------------------ Търсят се редактори за публикувани преводи на сериала "Лас Вегас".
Всеки, който е превеждал с програмата и спазва правилата за качествени субтитри, е добре дошъл. Благодаря предварително! Темата е Las Vegas ![]() |
|
|
|
|
May 25 2008, 07:07 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Страхотен филм! В пъти по-добър от този на Hallmark Страхотни субтитри! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
May 28 2008, 08:58 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-May 08 Потребител No.: 71 547 Статус: Офлайн |
Нищо особенно не е филма, малко децки идва. Иначе мерси за субовете
|
|
|
|
|
|
|
May 29 2008, 10:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Благодаря! Чудесни субтитри, както винаги! |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 10th November 2025 - 02:37 AM |