subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
[center]
![]() Mask (1985) МАСКАТА a.k.a. Peter Bogdanovich's Mask Режисьор: Peter Bogdanovich Жанр: драма, романтика, биографичен В ролите: Ерик Столц, Шер, Сам Елиът, Лора Дърн и други Музика: Bruce Springsteen, The Beatles, Lynyrd Skynyrd, Suzi Quatro, Little Richard, Grateful Dead, Steely Dan и др. IMDb, 7.1/10 (8,056) гласа, 1 "Оскар" Роки Денис (Ерик Столц) е 16-годишно момче, страдащо от рядко заболяване на костите, превърнало лицето му в подобие на маска – то прилича на лъвско и е почти два пъти по-голямо от обикновеното човешко лице. Болестта не подлежи на лечение и според лекарите е цяло чудо, че младежът продължава да живее. Но Роки не е озлобен към света, напротив – той е с добро сърце, необикновено умен и, въпреки ужасяващия си външен вид, печели симпатиите на околните. Момчето живее с майка си – рокерката-хипи Ръсти (Шер) – красива, свободомислеща, любяща майка, която обаче често прекалява със секса, наркотиците, алкохола и рокендрола. Останалите членове на семейството му са местните рокери, между които се открояват обаятелният и самоуверен мустакат красавец Гар (Сам Елиът), вероятен негов баща, мълчаливият и приличащ на Бъд Спенсър добродушен здравеняк Доуз (Булдозер), старият рокер Ред и др. Роки мечтае да обиколи Европа с мотоциклет, но не успява да сбъдне мечтата си. Господ му поднася последен подарък – младежът успява да изживее прекрасна и чиста, макар и обречена, романтична любов с незрящото момиче Даяна (Лора Дърн). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Субтитрите ще са за director’s cut - (Mask (1985)-JBW (3 CD, 2.06 GB) – освен че в тази версия има допълнителни сцени (например песента „Малката египтянка”, която Шер и Роки пеят край огъня, и погребението на стария рокер Ред), песните на Боб Сегер са заменени с песни на Брус Спрингстийн. Код Source : Retail DVD Video Format : DivX 6.2.2 Resolution : 720 x 384 Framerate : 23.976 Avg. Video Bitrate : 1940 Aspect Ratio : Widescreen @ 1.88:1 Audio Format : AC3 Audio Bitrate : 448 Audio Channels : 6 БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от kamenix на Feb 9 2012, 12:35 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн ![]() |
Покъртителен филм. И една от най-добрите роли на Ерик Столц за мен. Успех с превода! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
Покъртителен филм. И една от най-добрите роли на Ерик Столц за мен. Бога ми, така е! Утре планирам да съм готов със субтитрите - за по-чувствителните желаещи да гледат филма е препоръчително да имат кърпички под ръка. Готови са, чакат одобрение. Мисля, че пропуснах да добавя a.k.a. Peter Bogdanovich's Mask, когато ги качвах - моля някой, който има право на това, да го добави, за да не се бърка филмът с комедията с Джим Кери и с други разни маски. ![]() Този коментар е бил редактиран от kamenix на Dec 20 2008, 04:02 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Преместих темата в раздел Субтитри и я повдигнах. А колкото до филма, той е наистина страхотен. Би било хубаво, ако се намери и двд, в което да добавим субтитрите на колегата. ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 13 983 Статус: Офлайн ![]() |
DVD-то го имам от 2 дена. Само е въпрос на време да го направя. Само, че е с 2-канално аудио, PAL, без екстри.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 172 Статус: Офлайн ![]() |
Ами значи чакаме DVD-то. ![]() @svilen13, би ли дал линк, тук във форума, като го направиш? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 13 983 Статус: Офлайн ![]() |
Ами ще си помисля. Нали се сещаш защо?! Ако се разровичкаш тия дни сам ще го намериш. Още не съм го почнал, но ще има доста работа по тайминга. Защото суб на 23.976 кадри, а двд-то е на 25.000. Опитах се да му вмъкна звука от този рип на 3 диска 5.1, обаче се получи много висок битрейд и не стана за жалост. Излизало единствено американското издание с DD 5.1 и дори DTS. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 172 Статус: Офлайн ![]() |
@svilen13 ами в идеалния случай през Subtitle Workshop субите се оправят бързо: на входящи fps даваш 23.976, зареждаш субите, след това даваш 25 fps и програмата автоматично ги пренастройва. Можеш да отвориш първия .vob файл, в който започва филма и да видиш дали всичко е наред. Иначе при пиратите има някакви DVD-та ама от описанията не става ясно дали са тази версия (Director's cut).
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 12:32 AM |