subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Мързеливец! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 214 Регистриран: 28-April 07 Град: София! Потребител No.: 25 444 Статус: Офлайн ![]() |
ГЕРОЙ
![]() Държава: САЩ Година: 2008 В ролите: Куба Гудинг, Рей Лиота, Норман Рийдъс, Томи Фланиган, Джийн Смарт и др. Информация: IMDB Резюме: След смъртта на бременната си съпруга, Лиам живее отчаян и безинтересен живот. Докато не среща Кейла - красива жена, която работи в малка банка и изумително много прилича на мъртвата му съпруга. Той решава да се запознае с нея по нестандартен начин, като моли негов приятел да направи фалшиф обир на банката, за да може Лиам да спаси всички и да изглежда като герой. Нещата се объркват, когато приятелят му се съюзява с неправилните хора и решава наистина да обере банката. Следват много убийства, кръв, високо напрежение, полиция, и един мъж, който търси отмъщение за жената на живота си. Връзки за сваляне: Превод: Преводът върви по слух. Никакви срокове не давам. Субтитри! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 07:54 PM |
------------------------------------ Just so... lazy!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 8-April 07 Град: Usa Потребител No.: 22 632 Статус: Офлайн ![]() |
Filming Locations: Sofia, Bulgaria Тия американци набараха евтино място за снимане и сумати филми направиха тука. Едно приятелче от семинарията ми каза, че имало снимки там на друг филм с Бандерас. Успех с превода и дано филма е добър. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 4-March 07 Потребител No.: 14 793 Статус: Офлайн ![]() |
Чакаме търпеливо , когато станат тогава!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-March 08 Потребител No.: 65 220 Статус: Офлайн ![]() |
Аз ги преведох само че не знам как се качват тук...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
От трейлъра филмчето изглежда че ще е интересно ![]() |
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 13 983 Статус: Офлайн ![]() |
Filming Locations: Sofia, Bulgaria Тия американци набараха евтино място за снимане и сумати филми направиха тука. Едно приятелче от семинарията ми каза, че имало снимки там на друг филм с Бандерас. Успех с превода и дано филма е добър. Ами наще като са тъпи и се продават за жълти стотинки- ще идват.Успех и от мен с превода. |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
Денс, приятелю, вярвам, че не си се отказал да довършиш превода на това филмче, като се има предвид мизерния друг превод в един друг сайт. Стискам ти палци да да финализираш скоро труда си! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Мързеливец! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 214 Регистриран: 28-April 07 Град: София! Потребител No.: 25 444 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са качени на сайта. Съжалявам за забавянето. Приятно гледане! |
------------------------------------ Just so... lazy!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Филма, честно казано, не струва. Казвам го, макар, че цялото ми семейство участва в него - като статисти. Даже двамата ми сина ги има в един кадър много ясно и отчетливо. Все пак да благодарим на Денс за труда - правил съм титри по слух и знам какво е. Респект. |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 06:05 PM |