subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн ![]() |
Аз не ги бях видял тези. Хубаво ще е да се преведат, ама като гледам са общо над 4000 субтитъра и, ако ги правя аз, ще ми отнеме много време. Все пак ще се заема, ако KALBI не пожелае.
|
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Имам желание, но напоследък времето все не ми стига, а и честно да си призная ме домързява да превеждам. Ако искаш го почни, ако не ще отворя тема и ще го бутам лека полека ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-July 08 Потребител No.: 73 927 Статус: Офлайн ![]() |
Всъщност в хронологичен ред поредицата е : "Dead Man's Walk" (1996) "Comanche Moon" (2008) "Lonesome Dove" (1989) "Return to Lonesome Dove" (1993) "Streets of Laredo" (1995) Като "Return to Lonesome Dove" (1993) не от съшия автор и официално не се влкючва в поредицата. Изгледах с удоволствие "Comanche Moon" и се сетих че съм гледал по нашата телевизия и другите части "Lonesome Dove" (1989) "Return to Lonesome Dove" (1993). И реших да си ги припомня като добавя и началото на историята "Dead Man's Walk" която не съм гледал. Изтегих ги от външни тракери но и помен няма от субтитри даже и на английски където и да търся. Само някакви DVD-та с скандинавски субтитри. Ако някой има желание да ги преведе мога да дам линкове от къде съм ги изтеглил и да помагам със сийдването.Заредени са ми. Благодаря предварително. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 03:43 AM |