subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
Тази трилогия (на Пулман - "Златният компас", "Острият кинжал" и "Кехлибареният далекоглед") я прочетох още щом излезе от "Бард". Филмът е почти на нивото на книгата, което е рядкост за един филм и определено е негов плюс. Изборът на Лира е повече от удачен и Дакота Блу Ричардс се спрява повече от великолепно. За тези, които плюят по филма, защото нямал завършек - ами как да има?! След като това е първи филм от трилогия ![]() Съжалявам за малкия off-topic, но исках да изкажа персонално възхищението си и благодарностите си към преводача и редактора, които са се постарали да използват имената от книгата и са сверили превода си с нея, а не като това смешно произведение, което се появи по кината и Йорек беше на 1-2 места написан ЙОРИ ![]() Още веднъж искрени благодарности! |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 65 Регистриран: 11-January 07 Град: Момчето което говори с морето.... Потребител No.: 579 Статус: Офлайн ![]() |
Аз не плюя филма, просто в него видях една доста орязана версия на книгата , това не значи че е слаб. А краят на първата книга от трилогията "Златният компас" не е този който е във филма и не знам как ще го компенсират по-нататък.
|
------------------------------------ " Знам, че нищъ да знам. "
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 14-January 07 Град: Lubimetz Потребител No.: 972 Статус: Офлайн ![]() |
захванал съм се с пригаждането на субтитрите към другият релийз на филма (TBG-Xvid). най-късно утре към 17-18h ще са готови |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-January 07 Потребител No.: 1 502 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Субтитрите за The Golden Compass Real TBG-Xvid.torrent са качени на сайта. Корекциите са направени от Gabata.
|
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 19-January 07 Град: От Луната Потребител No.: 1 645 Статус: Офлайн ![]() |
За сажеление качеството е доста посредствено(на релиза не на субовете) но благодяря много за субовете.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-January 08 Потребител No.: 56 654 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода fifoza
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 27-December 07 Потребител No.: 55 533 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности и от мен!!! Филмчето наистина е страхотно и смислено ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
"STARDUST" определено ми хареса в пъти повече. Имаше 3-4 погрешно преведени реплики и неправилно поставени запетаи, но ще видим в следващата серия как ще е. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
"STARDUST" определено ми хареса в пъти повече. Имаше 3-4 погрешно преведени реплики и неправилно поставени запетаи, но ще видим в следващата серия как ще е. ![]() Може би трябва да отчетеш и факта, че това е първият ми слухов превод, че времето беше малко, и че релийза беше уникално зле, все пак. ![]() |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Mного ясно! ![]() Затова го гледахме чак сега. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн ![]() |
Много благодаря за буквичките. Сега си свалям филма, защото си личи, че е много интересен. Отдавна го чакам. Супер си!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Излязоха английски субтитри, и Zaza14 беше безкрайно любезна да направи допълнителна редакция, с цел изчистване на смисловите грешки. След нейната намеса и направените корекции, ВСИЧКИ файлове, качени на сайта, са подменени с коригирания вариант. Zaza14, благодаря ти. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-February 08 Потребител No.: 60 438 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за субтитрите и на Фифоза и на Заза14. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 11th October 2025 - 05:55 PM |