subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн ![]() |
Bee Movie Резюме : Бари Б. Бенсън е пчела която току що е завършила колежа на пчелите, но разочарована от единственият си избор - да прави мед. В едно специално и незабравимо пътуване отвъд кошера, живота на Бари е спасен от продавачка на цветя от Ню Йорк. В тази нова връзка той открива, че наистина хората ядат мед и впоследствие решава да ги съди и да търси правата си. Участват : Лари Милър, Бари Левинсън, Крис Рок, Джери Сейнфълд, Рене Зелуегер, Лари Кинг, Джон Гоодман, Еди Изард, Кати Бейтс, Алан Аркин, Матю Бродърик. Жанр : Анимация / Комедия / Семеен Държава : САЩ Година : 2007 IMDB: http://imdb.com/title/tt0389790/ Ще започна превода утре. Надявам се ако всичко върви добре следващата седмица по това време да е готов. Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Jan 3 2011, 08:51 AM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 30-January 07 Град: София Потребител No.: 4 357 Статус: Офлайн ![]() |
Супер сигорно ще бъде готина анимация ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Уважение.Мир.Любоя
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн ![]() |
Прогрес - 90%
Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Dec 9 2007, 10:15 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
sweetyboni, Не се обезсърчавай заради това, че вече се е появил някакъв превод на филма. Аз лично ще чакам твоя превод. Няма страшно, трудът ти не е бил напразен. Въпросният качен превод даже не е на ъплоудера, а на друг човек. Прегледах го и откровено ще кажа, че аз не искам да гледам филма с такива субтитри. Тайм кодът не е добър, редовете са дълги и т.н. Така че работи си спокойно въпреки всичко. Успех! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
Давай, sweetyboni, не се предавай - довърши си превода спокойно! Аз също чакам твоите букви, за филма и съм сигурен, че ще се справиш чудесно! ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Благодаря ви! ![]() ![]() Продължавам по план значи ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Превод : 100% Редакция: 100% Субтитрите са готови. От тук можете да си свалите версията за която съм ги превеждала. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 9 2012, 08:48 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 03:05 AM |