subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! От скоро съм фенка на сериала. Изгледала съм едва първи сезон и днес започнах да тегля втория, но ми направи впечатление следното нещо: в ЗАМУНДА торента за втори сезон е с 18 епизода, а в IMDB има 28 епизода. Аз ли нещо не съм схванала и ако е така от къзе да си ги дръпна и другите 10 защото това си е направо 1/2 от сезона? Осевн това по сайтовете май мернах и субтитри за епизоди над 18-ти. Моля помагайте! БЛАГОДАРЯ!!!
|
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 8-January 07 Град: Силистра Потребител No.: 270 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! От скоро съм фенка на сериала. Изгледала съм едва първи сезон и днес започнах да тегля втория, но ми направи впечатление следното нещо: в ЗАМУНДА торента за втори сезон е с 18 епизода, а в IMDB има 28 епизода. Аз ли нещо не съм схванала и ако е така от къзе да си ги дръпна и другите 10 защото това си е направо 1/2 от сезона? Осевн това по сайтовете май мернах и субтитри за епизоди над 18-ти. Моля помагайте! БЛАГОДАРЯ!!! Grey's Anatomy S5 E19 Season: 5, Episode: 20 Air Date: 4/23/2009 Не вярвай на написаното в IMDb, още повече, когато се отнася до предстоящи епизоди на сериали ![]() А субтитри за по-нататък хептен няма как да намериш ![]() EDIT: Моя грешка. Имаше ги сериите, не знам какво е станало. Ще направя pack на целия втори сезон и ще пейстна линк към него тук. Grey's Anatomy Season 2 ![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 5 2012, 06:18 PM |
------------------------------------ Boze, brani ga od zla, kad ne mogu ja!
********* "Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that!" Afeni Shakur |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн ![]() |
Тя пита за втори сезон, а не за пети. Не знам защо в замунда липсват сериите, а в арена пък изобщо няма 1-3 сезон. Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 5 2012, 06:19 PM |
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! Днес видях че в замундата са качили пакет със всички серии на втори сезон и субтитри към тях.
|
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Next Episode: 103: 6x01 -- Season 6 Premiere ( 24/Sep/2009 ) It’s official: T.R. Knight to exit ‘Grey’s Anatomy’ Dr. George O'Malley (T.R. Knight) was last seen as a bloodied John Doe on the season finale of "Grey's Anatomy," but don't look for his character to return. Д-р О'мали няма да го има вече в сериала Този коментар е бил редактиран от Базикчо на Jun 18 2009, 09:08 AM |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-April 09 Потребител No.: 92 150 Статус: Офлайн ![]() |
a subs za 6 sezon :? Кирилицата е задължителна! А това е тема за дискусии около сериала. Темата за субтитри е в друг раздел. Поразгледай форума и лесно ще разбереш къде е търсачката и как са структурирани разделите и темите в тях. Сериалът се превежда от 3 сезон нататък от turezki. Да се надяваме, че ще поеме и този сезон. Този коментар е бил редактиран от sty на Sep 27 2009, 06:57 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-February 10 Потребител No.: 107 146 Статус: Офлайн ![]() |
Привет, тъй като съм нова тук, но сериалът ми влезе под кожата, се надявам да ми дадете малко инфо: на какъв интервал от време излизат епизодите. Аз приключих със сезон 6 - до 14 епизод, и съм в очакване на следващите серии. Някой има ли инфо??????? Благодаря предварително и поздравления за труда на преводачите.... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Здравей можеш да проверяваш в специалните сайтове за това, ето 2 такива. 18 -02 - 2010 # S6E15 - The Time Warp 04 -03 - 2010 # S6E16 - Perfect Little Accident Преводът излиза след около седмица ![]() http://www.tvrage.com/Greys_Anatomy/episode_list/6 http://mytvshows.org/show/greysanatomy/ Засега са тези, но би трябвало да има около 25 спрямо предните сезони. И кефа на телевизията която го излъчва ![]() |
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. ![]() Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
А някой да има инфо дали Изи Стивънс ще продължи участието си в този сериал? Как така я махнаха? Без този образ на сериала сякаш липсва нещо. ![]() Този коментар е бил редактиран от foxbg на Feb 15 2010, 06:27 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Според мен ще я видим пак в сериала доста просто сценаристите са искали малко промяна в кадрите с тия от Мърси западна ( които според мен са много зле ) а и според цитът има още 2 годишен договор с сериала ако има следващ сезон което е много вероятно ![]() Осиновява си и корейче сега може пък да е заета с Family ![]() Цитат As open as she is about her feelings about the show, Heigl remained tight-lipped about the fate of her character, who was last seen in an ambiguous scene after undergoing surgery for a brain tumor. ”You last saw Izzie, you know, flatlining,” she told Letterman. ”So, I won’t give it away but, you know, I’m there so I’m either there as a ghost, on the other side or I survived a disease no one survives.”
![]() ”I’m guessing if you’re working 17 hours, that means you’re not dead,” Letterman observed. Heigl’s reply: ”What if, however, Dave, I was in a bed in a coma for 17 hours, they could do that to me.” Despite the long days shooting the medical drama, Heigl said she hopes Grey’s Anatomy, which returns to ABC , will stick around for a while. ”We have another two years, I think, at least in the contract,” she said. ”Hopefully the show goes, you know, ER time, which would be cool.” – Brian Orloff Този коментар е бил редактиран от Базикчо на Feb 15 2010, 08:16 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ами дано да я върнат, според мен тя е най-интересния образ в този сериал ![]() Този коментар е бил редактиран от foxbg на Feb 15 2010, 08:27 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-April 10 Потребител No.: 110 424 Статус: Офлайн ![]() |
случайно някой да може да ми помогне да намеря субтитри за сериала в замунда има само за първи и втори сезон другите са без, благодаря ![]() _____________ Този коментар е бил редактиран от danissimo на Apr 17 2010, 02:52 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-April 10 Потребител No.: 111 051 Статус: Офлайн ![]() |
И аз искам Изи Стивънс да се върне ![]() На серията със сватбата оревах света .....беше ужасно трогателно |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Понеже темата за субтитрите е затворена, искам да питам шести сезон ще бъде ли довършен? ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 4th October 2025 - 11:42 AM |