subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Година: 2006 Жанр: Комедия Оценки: 8.3/10 @ www.tv.com , 7.8/10 @ www.IMDb.com Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov ![]() Връзка към субтитрите: Целият сезон @ subs.sab.bz (в един общ архив) Сладурски ситком, с, на места, доста вулгарен хумор. Забавление, което си струва да преживеете. Субтитрите съм ги направил отдавна, едни от първите са ми. Респективно и качеството им е по-ниско, но съм замислил да ги редактирам, стига време да ми остане. Сериалчето е страхотно, за жалост втори сезон няма да има. Направих темата за да го има и във форума. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 10:39 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 1-February 07 Потребител No.: 5 025 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала е чук!!! Гледах го преди време много ми хареса. Браво Sisq0
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотен сериал! Страшно ме е яд, че няма да има втори сезон!
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Еми... няма да има. Господин Луис Си Кей се е скарал сHBO, а те пък държат правата над сериала (не знам какъв договор са подписали, ама е тъпо телевизия да държи правата на собствената ти идея) и няма да може да пусне втори сезон в друга телевизия ![]() Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 25 2007, 10:08 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov ![]() Sisq0, ти затуй ли си ми такъв фен на катинарчето? ![]() Запали ми любопитството. Ще съм един от първите, които ще си свалят редактираните субтитри, за да погледам сериала. Благодаря за темата! |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е какво, не си ли приличате, само дето той е рижав ![]() ![]() Сериалът е железен просто, най-добре го гледай без субтитрите. Тях съм ги правил за крайни случаи на хора без познания в английския. п.п. Имах дилема относно превода на името на сериала. Принципно би трябвало да е с пълен член Щастливецът, но ако се приеме за прякор трябва да е с кратък. Не ми се чини да е прякор, но предпочетох да е с кратък член, защото по-красиво стои. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 25 2007, 10:51 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Напълно съм съгласен за "Щастливеца". Много добър нюх, поздравления, Sisq0!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 595 Статус: Офлайн ![]() |
Хаха, наистина много прилича на Райчинов...и затова ще се гледа.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аре, моля, нема нужда да я дъвчете тая дъвка повече.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 7-October 07 Град: София Потребител No.: 45 941 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалчето е невероятно! Случайно гледах един епизод по телевизията, издърпах веднага всичките и накрая, каква приятна изненада - субтитри! Страхотно сядам веднага да ги изгледам всичките епизоди - много е забавно филмчето. Блягодаря на Sisq0 за субовете.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th June 2025 - 07:41 PM |