subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 12 2007, 10:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн |
Не мисля, че колежката ще има проблем да получи адекватен статус където е необходимо. Русокоске, влез си в ролята, ако обичаш. |
|
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
|
Sep 13 2007, 03:08 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Хареса ми филма, субтитрите също. Сигурно звучи изтъркано, но щом Люк Бесон има пръст в проекта няма начин да е нещо... обичайно.
|
|
|
|
|
|
|
Sep 13 2007, 10:39 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 17 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 523 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Няма нищо по-хубаво от...лошото време!
По добре да си замълчиш и всички да те помислят за глупав........ отколкото да кажеш нещо и да разсееш всякакво съмнение. |
|
|
|
|
Sep 13 2007, 10:47 AM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн |
Благодаря за похвалите, вероятно ще ви огорча, но звучат като след дъжд качулка...сори! И между другото бях изтрила абонаментите си от всички теми...как така сега получавам, а когато пусках темите не можех. Странно и неприятно усещане...не искам да го квалифицирам! Знам, че не сте длъжни да гледате филм на минутата, след като е пусната тема...но от юли до септември... Пък и когато препоръчвам филм, значи че не съм задрямала в първите 15 минути от началото му. Както и да е. Не знам за коя колежка става въпрос, но ако е за мен - статут/какъвто и да е/ не ми трябва. Каквато и да съм - лоша, заядлива, тъпа, бездарна - правя нещо от сърце, и не приемам обидни, глупави и неоснователни квалификации за труда ми, особено от хора, непроверили фактите, негледали филма, непознаващи даден език! И най-важното, да използват дадената им власт, за да трият постове в темата ми, особено когато става въпрос за коректен спор - в случая "Битката при Неретва"! Вече казах, т.е. писах точно там, че може да ме изтриете напълно - нямам претенции, освен това винаги съм давала на други да постват субтитрите ми, ползвала съм чужда помощ за редакция и не виждам с какво дразня нечии неудовлетворени амбиции. Да, знам сръбски, както и ползвам някои други езици, и ако това дразни някого - много съжалявам! Нямам идея защо не се радва от факта, че в сайта имаше първите суб, за някои сръбски филми, че зарадвахме хора от моето поколение...вероятно след време някои ще се радват да си свалят отново "Спайдърмен 15", но за нас тези филми бяха подобно преживяване! Сори за дългото обяснение! Не ви се сърдя. Не се сърдя и че подобни дискусии между колеги трябваше да се водят в нарочно направените скрити форуми, или с ЛС, за да се избегне панаира, но явно не сте ме чувствали колежка - така мисля! Та...затова не виждам причина от статут! Благодаря и съжалявам за дългия пост! Успех! |
|
|
|
|
|
|
Sep 13 2007, 03:54 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Филмчето ще се гледа! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 14 2007, 09:21 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2007, 09:25 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Хареса ми. Много. И субтитрите бяха добри. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
| Thank YOU! |
Sep 14 2007, 09:36 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2007, 09:57 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
verannika, няма за трети път да ти благодаря за субтитрите (впрочем не само за тях, ако не беше пуснала тема, нямаше въобще да знам за този хубав филм), нито пък за другите чудесни филми, които ни предлагаш с твой превод. Сама можеш да видиш, че в т.нар. "скрити форуми" се обсъждат съвършено други неща. Наличието на такива форуми си има съвсем просто обяснение... "Това е толкоз просто и логично", както е казал колегата Вапцаров. Безплодните спорове ти доставят удоволствие? Ми хубаво, добре дошла. След два месеца ще имам малко време да си поговорим на безплодни теми. Запиши си час. ---------------- П.П.Филмът не е шедьовър, но е завладяващ и си струва човек да го изгледа , дори да си го запази за колекцията. Аз поне направих така. Този коментар е бил редактиран от sty на Sep 14 2007, 10:57 PM |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Sep 15 2007, 01:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн |
verannika, няма за трети път да ти благодаря за субтитрите (впрочем не само за тях, ако не беше пуснала тема, нямаше въобще да знам за този хубав филм), нито пък за другите чудесни филми, които ни предлагаш с твой превод. Сама можеш да видиш, че в т.нар. "скрити форуми" се обсъждат съвършено други неща. Наличието на такива форуми си има съвсем просто обяснение... "Това е толкоз просто и логично", както е казал колегата Вапцаров. Безплодните спорове ти доставят удоволствие? Ми хубаво, добре дошла. След два месеца ще имам малко време да си поговорим на безплодни теми. Запиши си час. ---------------- П.П.Филмът не е шедьовър, но е завладяващ и си струва човек да го изгледа , дори да си го запази за колекцията. Аз поне направих така. Благодаря! Не съм писала, че е шедьовър, но в сравнение с кримки, дето още в първите 15 минути се сещаш кой е убиеца, а в повечето случаи се оказва, че той ти е станал симпатичен...си е направо такъв! Безплодните спорове?! Няма такива - във всеки спор се ражда истината, дори за някои да изглежда безплоден. За съжаление аз винаги я намирам, точно когато споря, а лошото е че за повечето неща съм права и се старая да убедя противника в правотата си - понякога напразно, но в повечето случаи се получава. Когато греша си признавам! Сори, че не отговорих веднага - нямах интернет. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th December 2025 - 11:16 PM |