subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн ![]() |
НЕ КАЗВАЙ НА НИКОЙ Субтитри на български език Филмът в IMDB Режисьор: Гийом Кане Сценаристи: Гийом Кане и Харлън Кобън Жанр: драма, трилър Продуценти: Люк Бесон, Ален Атал, Пиер-Анж ле Погам Държава: Франция Известен още като: Tell No One (USA) Участват: Франсоа Клюзе/д-р Александър Бек/, Мари Жозе Крозе/Марго Бек/, Андре Дюсойе/Жак Лорентен/, Кристин Скот Томас/Елен Перкинс/, Франсоа Белеан/Ерик Левкович/, Натали Бай/адвокат Елизабет Фелдман/, Жан Рошфор/Жилбер Ньовил/, Марина Хандс/Ан Бек/, Жий Лелуш/Бруно/Филип Лефебвре/лейтенант Филип Мейнар/, Флоранс Томасен/Шарлот Берто/,Оливие Маршал/Бернар Валенти/, Гийом Кане/Филип Ньовил/, Бриджит Катийон/капитан Бартас/,Самир Гесми/лейтенант Сарауи/ Кратко резюме: Преди осем години Марго Бек е убита от сериен убиец. Убиецът признава осем от тези убийства, но отрича отговорност за Марго Бек. Въпреки това, специфичните белези по тялото й доказват вината му. В настоящия момент, съпругът й д-р Александър Бек, все още дълбоко скърби за загубата й. Само отдаденоста в работата му като педиатър го откъсва от спомените му през деня, а дружбата му с Елен Перкинс -през останалата част от деня. Откриването на две тела, близо до мястото, където е намерено тялото на Марго, създава нови предпоставки са съмнения и нови въпроси за полицията. В същото време, Александър Бек получава странен и-мейл с линк към видео камера за онлайн наблюдение и час, когато да гледа.... Награди:5 номинации и 8 награди: Cesar 2007: най-добър актьор на Франсоа Клюзе, най-добър режисьор на Гийом Кане,най-добър монтаж и музика Lumiere Awards France 2007: най-добър филм на годината Etoile d'Or 2007: най-добър актьор за Франсоа Клюзе, най-добър композитор за Матьо Шедид Коментар на зрител: Този мощен и енергичен филм е комбинация от американски стил на възбуда и европейско качество на актьорска игра. Главното действащо лице е напълно правдоподобно, в стила на Хичкок, който би използвал за тази роля Кари Грант, или Джими Стюарт - както всеки хванат в капана този кошмар и намерил в себе си вътрешна сила, за която никога не е подозирал, че би му позволила да бъде герой. В края на краищата, разбираме, че той никога не е бил герой на разказа, че е бил ни повече ни по-малко една марионетка в игра, водена от други странични наблюдатели...И т.н. Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 05:24 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 62 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 207 Статус: Офлайн ![]() |
Релийзът е с перфектен синхрон, за разлика от всички останали... ![]() verannika, благодаря ти за субтитрите! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 05:25 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 68 Регистриран: 20-January 07 Потребител No.: 1 802 Статус: Офлайн ![]() |
544 01:00:55,069 --> 01:00:57,678 <b>превод: verannika</b> 545 01:00:57,899 --> 01:01:00,339 <b>TRANSLATOR'S HEAVEN http:/subs. sab. bz</b> Не мога да си спомня какво съм изтеглила от този сайт, вероятно е било ценно... но надписа, който вждам в повечето български сайтове ме учудва безкрайно. Защо в чуждите торент сайтове коефициентът ми е висок, при положение, че сийдвам еднакво - даже външната ми връзка е доста бавна!? Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 05:26 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 62 Регистриран: 16-January 07 Град: София Потребител No.: 1 207 Статус: Офлайн ![]() |
Не мога да си спомня какво съм изтеглила от този сайт, вероятно е било ценно... Най-ценното на този тракър (според мен!) е фактът, че торентите винаги са с проверено качество. Последният пример е филмът Ne le dis à personne. Свалих го от три други места и навсякъде нямаше синхрон в звука. Докато не попаднах на релииза в AvatarBG... ![]() Не схващам какво имаш предвид, цитирайки финалните надписи (544 и 545) от субтитрите си... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
tiggers, мерси. В момента тегля филма от AvatarBG, който наистина е чудесен тракер и има много интересна бонус-система. Но вероятно verannika има предвид, че в използваните от нея чужди тракери лийчърите са много и тя неусетно си подобрява коефициента. А когато тегли някой по-отдавна качен филм от български тракер, особено от такъв със сравнително по-малко потребители, подобряването на коефициента става доста трудна задача. Което е една от причините в някои тракери преводачите да са с ранг ВИП. verannika би трябвало да се обърне към админите на тракера, ако иска да е ВИП. subs.sab е вписан сред приятелите на AvatarBG и didodido определено знае защо и как. ![]() verannika, благодаря за превода. Не съм гледал филма още, но съм сигурен, че има защо да благодаря. ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Jul 12 2007, 01:53 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не схващам какво имаш предвид, цитирайки финалните надписи (544 и 545) от субтитрите си... ![]() ![]() Направи ми мпечатление, че пускаш линк към въпросния сайт, където е пусната темата с филма/вероятно твоя/. Та...в темата картинките са в повече, а линкът за субтитрите едва се вижда. Щом съм го сложила във файла, можеха да го напишат подобаващо. В крайна сметка, в този сайт сме само ентусиасти, но се радваме на признанието! sty колкото до ВИП статута - мерси!/на френски/. Вече бях с такъв статут в един известен сайт и още си пазя скрийн шотовете от постовете на админите...меко казано обидни и унизителни. А филмът е хубав, на мен ми хареса...актьорът много прилича и визуално и по начин на игра на Дъстин Хофман. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 10 069 Статус: Офлайн ![]() |
Ето ДВД-то Ne.Le.Dis.A.Personne ,ако не отговаря на висококачествените Ви изисквания ,моля изтрийте го.
Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 5 2012, 05:26 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Да, наистина прилича на Дъстин Хофман и играта му напомня за този мой любим актьор. Седнах уж само да видя за какво иде реч във филма, защото щях да спя... и не можах да се отлепя. Току-що го изгледах. Филмът наистина е хубав и си повтарям благодарностите за субтитрите. П.П. WildChild, нещо не те разбрах. Някаква неуместна и абсолютно непредизвикана нотка на обидено самолюбие ли усещам, или се пробваш в областта на иронията? Чудесно е, че има DVD, вероятно е твое дело. Благодаря. Ще взема да си го запиша за колекцията точно като ДВД. Не мога да не отбележа, че в информацията за торента в masterstb веднага след заглавието стои с едри букви: Субтитри Български: verannika Този коментар е бил редактиран от sty на Jul 13 2007, 02:46 AM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Направи ми мпечатление, че пускаш линк към въпросния сайт, където е пусната темата с филма/вероятно твоя/. Та... в темата картинките са в повече, а линкът за субтитрите едва се вижда. Линкът го пуснах, за да споделя с всички, че все пак има релийз със синхрон в звука. Темата не е моя. В този сайт съм само обикновен потребител. Именно като такъв и аз предпочитам наличието на български субтитри да бъде отбелязвано по подобаващ начин за всички филми. Но в крайна сметка това си го решават ъплоудърите. А филмът наистина е много добър. С нетърпение очаквам следващото ти попадение "право в десятката", verannika. Успех! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 17 Регистриран: 14-February 07 Потребител No.: 10 069 Статус: Офлайн ![]() |
sty правя си ДВД-та за да си ги гледам на домашния ДВД. Всичко което съм направил ,съм го споделил с хората. Пуснах линк към ДВД ,където съм използвал превод на човек който не обича сайта в който съм го качил и затова линка и мненията ми бяха изтрити. ДВД-то беше със сорс оригинален DVD9 ,компресия на видеото (Re encoded (6 pas.Avg Bitrate 4.41 Mb/sec) ,което доста често срещана компресия. Беше изтрит без обяснение ,когато попитах ,ми отговориха : "Май ти е изтрито щото е с гадно качество" ! Аз лично съм го правил и ако го бяха свалили щях да разберат какво е наистина качеството и ,че то не се различава от другите компресирани DVD5. Оставам с чувството че линковете които пускам са нежелани и не желая да се натрапвам в сайт ,който избирателно обслужва интереси на определени торент сайтове. Радвам се когато хората свалят нещо което съм правил за себе си ,но не искам да натрапвам присъствието си. Да добавил съм името на verannika защото съм използвал нейните субтитри и благодарение на нея ,всички ние гледаме този хубав филм. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
tiggers и WildChild , важи и за останалите, които прикачват субтитри от този сайт: щом сме ги качили тук, давайте линк към сайта, т.е. TRANSLATOR'S HEAVEN http:/subs. sab. bz Например когато търся филм във..., си има дадени опции за намиране на субтитри. Според мен така е по-честно, пък коментарите дали са добри, или не, дадени суб може да се правят тук! Мерси за вниманието! Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 02:47 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-March 07 Потребител No.: 14 484 Статус: Офлайн ![]() |
Изключително добър филм! Горещо го препоръчвам на всеки! И благодаря за субтитрите! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 16-January 07 Град: Габрово Потребител No.: 1 240 Статус: Офлайн ![]() |
При мен и в АватарБГ не ми върви нормално звука, а закъснява. Явно няма да го гледам това филмче, а изглежда добро |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн ![]() |
Много хубав филм, с хубава музика! ![]() Groove Armada - Hands of Time / YouTube James Brown - For Your Precious love - не намерих варианта от филма с Отис Рединг Jeff Buckley - Lilac Wine/YouTube Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 02:48 AM |
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Изключително хубав филм, перфектни субтитри ![]() Благодаря ти, verannika! ![]() ![]() Препоръчвам го на всеки! |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th September 2025 - 03:04 PM |