subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 4 Регистриран: 14-December 09 Град: Razgrad Потребител No.: 103 751 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Feel The Dream, Live The Dream!"
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Имам въпрос. Има ли по-удобна програма от тази за коригиране на тайминг? Благодаря предварително. За мен по-удобна е програмата SUBTITLEEDITOR, старичка е, но е ми върши много работа. Ето тук съм я качил: http://dox.bg/files/dw?a=e0e0247159 |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 964 Регистриран: 22-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 47 617 Статус: Офлайн ![]() |
Аз имам следния проблем: Инсталирах си Windows 7 Ultimate, след това си качих K-Lite_Codec_Pack_551_Mega по начина, по който qsatis е описал в коментар №128 от тази тема. След инсталацията на SW, като заредя някакви субтитри, филмът не се вижда (има си звук и субтитрите си вървят, но на черен екран) Моля за помощ! ПП. Като пусна някой видео файл с VLC media player също няма никаква картина, а при KM Player, на фулскрийн, субтитрите ги показва много назъбени (размазани). Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Dec 20 2009, 04:29 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
На мен ми се получава черен екран като заредя в някой от плеърите филм или клип и по същото време заредя филм във SW. Тогава изключвам плеъра и зареждам наново филма в SW. Може и твоят проблем да е същият, надявам се да съм ти помогнал, motleycrue.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 964 Регистриран: 22-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 47 617 Статус: Офлайн ![]() |
Оправи се. Аз си мислих, че само по начина, споменат в коментар №125 ще стане, а то трябвало и да сменя версията на DirectVobSub, което беше описано в по-предните коментари. Така става, когато човек не чете целите теми. Огромни благодарности на sed и qsatis! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 2-December 09 Потребител No.: 103 144 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Когато отворя програмата и дам да зареди видео файла на точно определени файлове или дава черна картина, но има звук, или пак черна картина със звук, но като реша да плъзна плъзгача за времето и звука спира и съответно единственият начин е да пусна видеото от начало и да изчакам да стигне мястото до което съм стигнал...Много е дразнещо...В интернет прочетох, че трябва да деинстална кодеците, направих го и резултат няма. Благодаря предварително! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Когато отворя програмата и дам да зареди видео файла на точно определени файлове или дава черна картина, но има звук, или пак черна картина със звук, но като реша да плъзна плъзгача за времето и звука спира и съответно единственият начин е да пусна видеото от начало и да изчакам да стигне мястото до което съм стигнал...Много е дразнещо...В интернет прочетох, че трябва да деинстална кодеците, направих го и резултат няма. Благодаря предварително! Вероятно няма да навреди пак да прочетеш в "Интернет" подобни рецепти, а още по-добре би било, да използваш търсачката на форума. Подобни въпроси и проблеми тук май са разисквани и решавани почти наравно по брой с тези около субтитрите ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 2-December 09 Потребител No.: 103 144 Статус: Офлайн ![]() |
Вероятно няма да навреди пак да прочетеш в "Интернет" подобни рецепти, а още по-добре би било, да използваш търсачката на форума. Подобни въпроси и проблеми тук май са разисквани и решавани почти наравно по брой с тези около субтитрите ![]() Благодаря! Този коментар е бил редактиран от viiipeer на Feb 13 2010, 01:41 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 7-January 07 Потребител No.: 261 Статус: Офлайн ![]() |
Как мога да маркирам само част от субтитрите? Да речем искам от дадено време нататък да им задам няколко секунди напред, мога да маркирам всички субтитри или само отделен такъв. А как става маркирането на част? Благодаря! P.S. Оправих се! Сам... колкото и многозначително да звучи! ![]() Този коментар е бил редактиран от kaloman на Apr 26 2010, 11:16 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз имам следното питане: По принцип като си пусна SW и заредя някакви субтитри с филм на екрана ми се появяват 2 чифта субтитри, едните са тези, които ми излизат когато гледам филма с някакъв плейър, или по-скоро в този си вид (превод и тайминг), в който последно са запаметени (ще ги наричам по-долу "оригинални"), а вторите са тези, които са "работни". Нали, "работните" могат да се включват и изключват, когато си поискаш. Странното е, че "оригиналните", при някои файлове, не искат да ми се показват. Снощи, например, бях рипнал едни субтитри и правих редакции без да зареждам видео файла. След като реших да ги пусна заедно (видеото със субтитрите) в SW, "оригиналните" не ми се показаха. Взех един друг файл със субтитри, отворих тези и проблемните през Ноутпад, прехвърлих текста от едните в другите, направих заглавието на файла да бъе същото, както това на филма и като ги пуснах през SW, всичко си беше нормално. На някой случвало ли му се е това и знае ли на какво се дължи? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Предполагам, че ти се зарежда VоbSub. От там идва зареждането на "оригиналните" субтитри. Те и затова ти се зареждат само когато името на субтитрите и името на филма ти е едно и също. Ако искаш да ги махнеш, долу в таск бара при проиграване имаш една зелена стрелкичка. Десен бутон и hidе subtitles. |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да, така е, знам, че от зелената стрелкичка се пускат, им се оформя големината, шрифта и т.н. Въпросът е, защо не винаги ми се показват, марак и името на двата файла да е едно и също. Аз не искам да ги скривам, а постоянно да се виждат.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 37 Регистриран: 7-January 07 Потребител No.: 261 Статус: Офлайн ![]() |
Намерих си HD рип на филма The Two Jakes. На сайта има субтитри и трябваше само да си наглася тайминга, обаче не можах да отворя филма. Записван е от Sky Movies HD във формат AVC и SW не ще да го отвори. Какво се прави в такъв случай? Благодаря!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
Намерих си HD рип на филма The Two Jakes. На сайта има субтитри и трябваше само да си наглася тайминга, обаче не можах да отворя филма. Записван е от Sky Movies HD във формат AVC и SW не ще да го отвори. Какво се прави в такъв случай? Благодаря! За това ли иде реч? http://en.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC Ако е така - поддържа се нативно от всеки съвременен кодек-пак. Ако плеъра, с който гледаш го отваря, но не и SW - явно не получава видео-потока в нужното му цветово пространство (RGB32). Ако при теб е избрано ffdshow да се грижи за H.264 AVC, трябва да се включи опцията "Enable RAW video" и толкова. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 03:57 PM |