subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-May 07 Град: софия Потребител No.: 29 566 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 23-January 07 Град: хасково Потребител No.: 2 122 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления и много професионални успехи ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 52 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 44 Статус: Офлайн ![]() |
Дано да плащат убаво, щото ние тук се чакаме на готово и безплатно... Смятам, че труда на един качествен преводач заслужава повече от на един ватман ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 481 Статус: Офлайн ![]() |
:clap1:
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-May 07 Потребител No.: 29 693 Статус: Офлайн ![]() |
bravo i ot men. Chestito prodaljavai v sashtiat dyx |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 23-April 07 Потребител No.: 24 692 Статус: Офлайн ![]() |
Айде и аз да поспамя тук. Влади е чудесен преводач, но далеч повече го уважавам като човек (и това би трябвало да прозвучи като комплимент). Той е една от причините да се включа във вашия форум. Влади, благодаря ти за благородното отношение! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 72 Регистриран: 12-January 07 Град: Враца/В. Търново Потребител No.: 745 Статус: Офлайн ![]() |
Още преди време ти го казах... Повтарям - само така! :clap1: |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 20-April 07 Потребител No.: 24 271 Статус: Офлайн ![]() |
БРАВО
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря на всички за хубавите думи! Всъщност новината не е чак "hot", понеже това се случи преди повече от месец (новината бе обявена тук и коментирана тук). Въпреки това оценявам факта, че тук човек има приятели, които умеят искрено да се радват за нечий успех. На мен лично това ми говори много за стойността на взаимоотношенията помежду ни. Благодаря на Бога за вас. Аз също ви обичам и ви пожелавам адекватни реализации на вашите собствени трудове -- независимо дали са в сферата на превеждането, или на личните ви професионални амбиции. Тъй като някой продума за "комерсиализация", следва да уточня. Като преводач аз съм се комерсиализирал много отдавна, вземайки пари и за редактиране, и за превеждане, и дори за предпечат на книги и списания. С удоволствие се включих обаче в нашата Гилдия, понеже в нейно лице съзирам нещо, което сякаш ми липсва в иначе комерсиалното ми ежедневие -- възможността да работя просто заради идеята. Та нека да продължаваме да го правим. Страната ни има нужда от идеалисти. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=K-Drama Team=- ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 15 Регистриран: 27-January 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 3 314 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления и от мене! Радвам се че НТВ и преводаческата фирма са оценили качествените ти субтитри. Добрите филми заслужават добри преводачи! Нека Workshop-a бъде с теб! ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко, губим такъв качествен преводач, но искрено се радвам за него, а и за всички които могат и постигат такива успехи. Успехи по пътя! Дано не се разочароваш на новото поприще! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Благодаря ти Влади! Ти си един от добрите Човеци с които се запознах в този сайт! Желая ти по- малко разочарования и много, много успехи!!!!!!!!!!!! Този коментар е бил редактиран от paket на May 17 2007, 05:55 PM |
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко, губим такъв качествен преводач... Стой малко, paket, не ме отписвай! Ти го изкара, все едно съм направил трансфер в Ливърпул. Не си разбрал думите ми. Никъде няма да ходя, просто от телевизията предложиха да откупят преводите ми на CSI Miami. Продължавам да си работя тук и нямам никакво намерение да излизам от Гилдията. Тук си се чувствам добре. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 519 Статус: Офлайн ![]() |
Поздравления и от мен ![]() |
------------------------------------ / *24* / *Friday Night Lights* / *Heroes* / *Prison Break* / *Lost* / *Kyle XY* / / *Dirt* / *The War At Home* / *One Tree Hill* / *Twin Peaks* / *Early Edition* / *Friends* / |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-April 07 Потребител No.: 24 538 Статус: Офлайн ![]() |
Браво !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн ![]() |
Ни най малко не съм учуден, че превъзходен преводач като него се издига и има големи успехи в професионален план ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th September 2025 - 04:25 PM |