subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
Reign ![]() Жанр: драма, фентъзи, боза на CW ![]() Година: 2013 Държава: САЩ Времетраене: x40 минути Резюме: Телевизионният сериал ”Господство” проследява възхода на Мери, кралицата на шотландците, от момента в който тя пристига във Франция на 15-годишна възраст до предизвикалата скандал сватба между нея и първия й братовчед Хенри Стюарт. Единствено дете на починалия крал Джеймс V, Мери прекарва по-голямата част от детството си във Франция докато по същото време Шотландия е контролирана от временни управници. През 1558-ма година Мери (в ролята Аделейд Кейн) се омъжва за френския крал Франсоа, но след внезапната му смърт две години по-късно тя се завръща обратно в Шотландия. Заедно с трите си най-доверени приятелки тя се опитва да опази своята благородническа позиция и да се справи с мистериозни врагове, тъмни сили и сексуални интриги. (източник: http://www.cinefish.bg/) ![]() 01x01 01x02 01x03 01x04 - 0% *Сериалът е в типичния за CW кух стил, така че не очаквайте нещо кой знае какво. Не знам докъде ще го докарам, засега съм изгледала само първите 3 серии, ще видим кога ще ме отегчи напълно. ![]() Този коментар е бил редактиран от missing на Dec 30 2013, 02:25 PM |
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Благодаря! Ще преведеш ли целия сезон?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() розовата кифла ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 413 Регистриран: 9-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 8 555 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам, ще видим, аз дори още не съм го изгледала целия. ![]() ![]() |
------------------------------------ Кифла. Розова.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не знам, ще видим, аз дори още не съм го изгледала целия. ![]() ![]() Е, ще те уведомя за рамото... Само попитах де... ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от foxbg на Dec 25 2013, 10:04 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:58 PM |