subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря. Първоначално линковете в торентите бяха към юнаците и някакъв машинен превод. Бяха трити и отново трити докато май се отказаха да ги качват. А линковете в торентите бяха подменени. За съжаление коментарите си стоят въпреки че не се отнасят за тези субтитри. пс. Съгласен съм с mike28. Филмчето беше като цяло по-калъп и дори Джони Деп не ме впечатли. Всъщност го гледах само заради коня (дано е взел добър хонорар). ![]() Този коментар е бил редактиран от naruto на Oct 7 2013, 04:36 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря на всички, на които са им харесали субтитрите ни. Аз се начетох на такива коментари, че субтитрите не ставали, дори и след като качихме нашите, но явно хората свалят нещо и го гледат след 3-4 дни... Well, shit happens. ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря на всички, на които са им харесали субтитрите ни. Аз се начетох на такива коментари, че субтитрите не ставали, дори и след като качихме нашите, но явно хората свалят нещо и го гледат след 3-4 дни... Well, shit happens. ![]() ![]() Ами, нямате късмет. ![]() ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Ами, нямате късмет. ![]() ![]() Хаха, на мен Додо вместо Тонто ми беше достатъчно... ![]() |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 18-August 10 Потребител No.: 114 985 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Поздрави и спорна занапред! |
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=2pnS_7YsYzM
"Immortals. We put their name to the test. Father! My king!" http://www.youtube.com/watch?feature=playe...CGOthQ5k#t=206s |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
"Удимир е мързел, Soler - не." ![]() За този субтитър връщах видеото назад. Помислих, че ми се е привидяло. ![]() Субтитрите бяха отлични. Благодаря. ![]() Този коментар е бил редактиран от Ragnos на Oct 21 2013, 04:26 PM |
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th June 2025 - 07:36 AM |