subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 8-June 13 Град: Пловдив Потребител No.: 134 091 Статус: Офлайн ![]() |
[quote name='quaero' date='Jun 10 2013, 12:39 PM' post='193635'] [color=#110000] * успели са да предадат посланието на сцената / и не само на тази/ и то стига до всеки зрител, независимо коя точно дума чуваме. предават усещането. / ама какъв подробен разрез на ситуацията си направил ![]() |
------------------------------------ Щастието не се постига с угаждане,
а със стремеж към достойна цел. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за хубавата тема с която ме заинтригува да гледам филма! Семейството ми много обича спотрния жанр. Благодаря за прекрасните субтитри. Както винаги, майсторски... Прекрасен филм! Благодаря!!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Скоро на сайта ще се появи още един превод на този хубав филм - превода на damyani4. Поздравявам я, че не се отказа... и ще чакаме преводи и на други руски филми от нея! ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 8-June 13 Град: Пловдив Потребител No.: 134 091 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти Sty. Благодаря, за доброто отношение. Има някаква магия в тоя филм - така ми допадна , че провокира стартиране на това отдавна тлеещо намерение- с преводите. Така се ентусиазирах/ да могат повече хора да се насладят на филма/, че се втурнах презглва и изработих нещо като буквален превод, но не субтитри / и то с много грешки и...не е за говорене/. Не знам тоя срам как ще го заличавам ![]() После четох, учих, поработих доста, а и знаеш какъв взискателен учител имам. Добре, че ставаше въпрос именно за този филм - вече зная на изуст всяка реплика ![]() Работя още три неща, но създеният ми, вече, личен критерий , не позволява да видят бял свят на този етап, а има и за довършване. Радвам се , че влязох в един смислен свят, където някои лични умения да са полезни за хората. ДАНО! Попълвам в движение и компютърната си грамотност, защото.... ![]() До скоро ! Скоро на сайта ще се появи още един превод на този хубав филм - превода на damyani4.
Поздравявам я, че не се отказа... и ще чакаме преводи и на други руски филми от нея! ![]() |
------------------------------------ Щастието не се постига с угаждане,
а със стремеж към достойна цел. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 29th June 2025 - 09:41 AM |