subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 26-April 09 Потребител No.: 92 872 Статус: Офлайн ![]() |
Какво? metost_12 нищо лично, но не може да се сравнява с тези на jedi_vader! На Sheky78 също не са лоши, а има и други, които са по-добри. Пък и професионално направен? хах Много се учудих като видях, че този има най-много гласове...WTF? ![]() Този коментар е бил редактиран от m.t.s.776 на Dec 9 2010, 04:04 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
Гласувах за Sheky78_6. Фаворит ми е от самото начало! Не искам да обидя никой, но metost_12 въобще не ми харесва! Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Dec 9 2010, 04:00 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мисис Спамикс =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 403 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 620 Статус: Офлайн ![]() |
Малко ме притеснява факта, че най-активно гласуващи са потребители, регистрирани през последните 3-4 дни... Някакси ще е некоректно ако някой е решил да манипулира резултатите... Надявам се да не е така... Все пак всички искаме да имаме най-хубавия банер ![]() |
------------------------------------ WARNING: Don't drink water, Fish have sex in it !!!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн ![]() |
Точно за това си мислех, Борислава... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн ![]() |
Me too. ![]() |
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 868 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 35 Статус: Офлайн ![]() |
За жалост двете изключително приятни и оригинални предложения на jedi_vader, между които аз дълго се колебах, ще разсеят гласовете за него. Иначе поздравления, за всички финалисти - банерите излъчват много празнично настроение. № 2 на джедая натежа при избора ми. И аз като SugarByte си представих субтитрите като подаръци. ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Дълго се чудех, но гласувах за jedi_vader_2. Иначе второто предложение на someonenew е много красиво и ми напомня колко много искам да завали сняг вече... ![]() Общо взето всичките банери са приятни. Но дали наистина някой не се опитва да манипулира гласуването и то само заради наградата? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
Би било изключително неприятно, ако някой се опитва да опорочи гласуването, а и е напълно безсмислено и противоречи на смисъла на коледните празници, но... C'est la vie. ![]() Иначе и аз гласувах за jedi_vader_2. Страхотно предложение, много стилно. ![]() |
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
jedi_vader_2 трябва да спечели. Колкото и да е хубав Снежко, вече го имахме една година. Точно заради това съм ПРОТИВ този вариант.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 206 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
SugarByte - вярно е - преводите ви са подарък за нас потребителите. Няма нужда да се извиняваш за избора си. ![]() Както аз го виждам - всичко е решено от началото... Аз не се извинявам за избора си. Не знам защо си решил/а, че го правя. Просто споделих защо гласувах за избрания от мен банер като повечето тук. Това не значи, че не си харесвам банерите и благодаря на тези, които гласуваха за тях. Направих ги, защото ми доставя преди всичко удоволствие и имах малко време. Та ... go, Jedi, go ... Весели снежни празници на всички! ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Не могат ли да се спрат новите регистрации, докато не мине гласуването? Малко е след дъжд качулка, но все пак... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() OTK ![]() Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 370 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Vigo, твоят банер беше един от тези, които най-много ми харесаха. Това, което е цопнало във водата, Дядо Коледа ли е или джудже? Много е елегантно за Дядо Коледа ![]() И аз това искам да знам. Вече водих такъв спор, дали е Дядо Коледа или джудже. Според мен е Дядо Коледа. ![]() Vigo, банерът ти наистина е страхотен и много идеен. ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 04:03 PM |