subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 9 2010, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 14-December 08 Град: Септември Потребител No.: 83 606 Статус: Офлайн |
Здравейте, надявам се да има някой в този сайт, който да разбира и от Уинбозз, преди 1 месец един ден компа ми заби. Като нямаше какво да направя го рестартирах после заби така пак и пак и пак и пак, така съм и в момента. Реших да го преинсталирам, защото преди ми се беше случвало същото и тогава се оправи, но уви. Сложих му Windows 7, и тъкмо като си помисли, че всичко отшумя - бум, пак заби и така си забива и досега. Не знам кога ще забие, няма определен период нито нещо, което правя преди да забие. Най-често забива, когато се ровя някъде из нета. Ако играя Фифа ще си върви перфектно и като излезна от играта след малко ще забие, но по време на игра не забива, нито при филми. Един човек ме, който каза, че се занимава с компютри (не знам дали е така), че трябва да го отворя и щяло да има много прах, но не мога да го направя щото има лепенки и е в гаранция. Плюс това, вуйчо ми имаше същия проблем, прочисти го, но нямаше промяна. Води го на техника, ама той си няма хал-хабер компютри като го попитах какво му е било, той каза, че онзи му е фикснал нещо по Уиндолса без дори да го преинсталира, но не знае какво. Та някой имал ли е такъв проблем, да ми каже как да се справя с него, защото иначе ще го водя и аз на техник, щото толкова време вече мина, а си мислех, че е нещо хардуерно (все пак може да е), но не знам. Благодаря!
|
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 12:53 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Щом е в гаранция, занеси го да го преслушат.
|
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 08:32 AM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Напоследък много приятели пищят от последните версии на Firefox-a. Мотае страшно много системата - няма сини екрани и съобщения, но замръзва всичко и после хуква след половин-една-две минута. На колко време ти е компа? Може да ти е спрял вентилатор, ако е на повече време... Макар че в този случай забива при игри и филми /приложения с голямо натоварване/. А не се знае и какъв Уин си инсталирал - оригинален или някой от мрежата свален... Из нета има сума ти "каращисани" версии от пишман разбирачи, които са адски бъгави.. Може и на такива да си попаднал...
Този коментар е бил редактиран от BestRipper на Jul 10 2010, 08:49 AM |
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 08:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
При мен мозилата също забива при загасянето и за това просто си отварям диспечера и гася процеса и ръчно... не знам защо тая мозила при гасене лапва целия процесор но друг начин до сега да оправя този и проблем не съм открил... просто и гася процеса в диспечера и всичко си върви... е вярно досадно е така ама това е положението
|
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 12:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 14-December 08 Град: Септември Потребител No.: 83 606 Статус: Офлайн |
Значи досте прави за мозилата, 95% от забиванията са ми, когато съм в мозилата, дори ми е се с случвало, тъкм когато отваря мозилата, още да не е заредил прозореца и да забие, докато го отваря. Та да предположим, че е от мозилата, да сваля по-стара версия ли? Или да сменя бразура, ма не т'ва не е много добре, щото си я обичам. Иначе компа ми е от половин година и не мисля, че е проблем с вентилаторите, а пък не мога да отварям и диспечера - той компа тотално си забива и не може да се направи абсолютно нищо. Този коментар е бил редактиран от thecureforinsomnia на Jul 10 2010, 12:23 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 12:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн |
Ако си слагал много отметки и плъгини в Модзилата, пробвай да я инсталираш наново. В началото винаги работи перфектно, но после яко се сбъгясва. Един ден така ме ядоса и като я махнах, компютърът направо фръкна Пробвай Хром - много лек браузър. Операта също става. Друг вариант е дефектна РАМ. Тествай я с това или това. |
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 04:32 PM
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн |
Отказът да се отвори диспечера на Уин най-често се дължи на скапан Уин или вируси...
|
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 06:52 PM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
Добре де, защо пишеш Проблем с Windows 7... До колко разбрах си бил със друга операционна система и пак ти е забивал! След което си преинсталирал на 7-ца и пак ти е забивал, значи не е Windows... Защо толкова негативи към един от хубавите Windows-и? Проблема ти е хардуерен... най-верояно хард... Я ми напиши комфигурацията ти на компютъра! Може да имаш несъвнестими компуненти! И си промени заглавието на темата защото не проблем с Windows 7... а Хардуерен! Промлема не е в Мозила... а ако е нея, е заразена! Този коментар е бил редактиран от ИванМатин на Jul 10 2010, 06:55 PM |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:12 PM
Коментар
|
|
![]() •↕• UsEr ® •↕• ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: VIP Коментари: 220 Регистриран: 16-March 07 Потребител No.: 18 663 Статус: Офлайн |
Преинсталирай всички драйвери на дъното и графичните също, има вероятност да забива, защото вградените такива да не стават, свали си драйверите ДИРЕКТНО от сайта на производителя. С каква конфигурация си, че си сложи 64 битовата версия? Този коментар е бил редактиран от UsEr ® на Jul 10 2010, 07:12 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:26 PM
Коментар
|
|
Характеристиките на компа ли искате?
|
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог |
Слушай Иван Матин, братле, най-вероятно проблема е в харда. А ако не е хард, имаш нещо, което ти тормози Мозилата. В краен случай може да опиташ да ъпдейтнеш BIOS-а или драйвъри, както ти предложи UsEr. Работя в един колеж и през ден диагностицирам такива проблеми. |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:41 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Уважаеми колеги, имам следното предложение към всички въвлечени в дискусията - дано да помогне проблемът да се реши, което е почти невъзможно, но поне да ви насочи. От прочетеното дотук категорично се убеждавам, че никой сред вас не е професионален компютърен хардуерен инженер, както и никой от вас не се оправя в дълбочина с тази ОС. Без да се сърдите, но - абе как пък никой не се сети да каже на човека - я иди и прочети в системния журнал, около часът на възникване на проблема - какво аджеба пише? Там все ще има някаква зацепка... В 95% от случаите, информацията от последните няколко реда (подредени са хронологично) носи достатъчно информация за евентуална причина. Другото, което искам за пореден път да отбележа - абсолютно невъзможно е, с голи съвети и Ценни Методически Указания (ЦМУ) да се реши конкретният, специфичен за дадената комп. система проблем - главно заради нейната с неясно какво качество и произход инсталация, както и множеството субективни фактори съпътстващи използването й. За това - помнете разкошното правило - "Ако си мислиш, че може сам да си поправиш колата, но все пак имаш достатъчно пари - занеси я на майстор"! Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jul 10 2010, 07:44 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 07:48 PM
Коментар
|
|
Добре, благодаря на всички за отзивчивостта, ще опитам всичко, което казахте, пуснах онази програма да ми сканира РАМ-а, но на 50% нямаше нито една грешка, а след това заби |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2010, 08:37 PM
Коментар
|
|
![]() HTC HD2 ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 95 Регистриран: 22-December 06 Град: Велико Търново Потребител No.: 27 Статус: Офлайн |
Слушай Иван Матин, братле, най-вероятно проблема е в харда. А ако не е хард, имаш нещо, което ти тормози Мозилата. Може... само предложих! thecureforinsomnia, приятел като отвориш мозилата направи ми едно screenshot-че да погледа аз колко работи имаш на нея! А add-on-ните са поняколко кб... Не виждам те как може да тормозят машината че да забие!!! Автора, дай да ти видим характериситиките! Има нещо нередно и то е в машината, а не в Windows-а както твърдиш! Не вярвам и на стария Win както е писал, да забива от Мозилата! След това той ИНСТАЛИРВА наново цял Win, НОВ и пак му забива... Значи НЕ Е Мозила или add-on. Искам да видя колко РАМ има, Видео... Попринцип като се изискава да се разясни някакъв проблем е да се даде повече инфо за машината! Антивиросни нямаш ли да сканираш да дадеш повече инфо! Или само "ами като съм в интернет и забива" и край Мозилата е виновна... Дай детайли по машината! Марки.. Драйвъри инсталирал ли си си като хората? От къде те тегли? Какви версий са? |
|
------------------------------------ *•.¸\`'•.¸\`'•.¸ ¸.•'´/¸.•'´/¸.•*
´/¸.•*`•.I Lø√ξ ¥øu¸.•*•.¸\` * •'´/¸.•'´/¸.•'´ `'•.¸\`'•.¸\`'•* |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 11:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн |
Абе, направо да отвори един порт за Римоут декстопа и да му оправим проблема на човека Лесно може да се разбере дали е от Модзила - просто няколко дена да ползва друг браузър. |
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th February 2026 - 12:08 PM |