subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 3 2008, 03:47 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-March 08 Потребител No.: 63 687 Статус: Офлайн |
Ето и от мен |
|
|
|
|
|
|
Mar 3 2008, 04:01 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
к'во от теб?
|
|
|
|
|
|
|
Mar 4 2008, 11:11 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
ce4ko, емотикони предлага. ExplosioN, от администрацията на форума преди време заявиха, че няма да се добавят повече емотки. А и емотките, които предлагаш, не изразяват някакви особени емоции, които ги няма в съществуващия списък от емотки. |
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2008, 02:30 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
А на мен ми се струва, че ExplosioN просто спами. Въпросните емотикони отдавна са включени в списъка тук; той всъщност ги е използвал.
Този коментар е бил редактиран от danissimo на Mar 5 2008, 02:31 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2008, 10:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 23-November 07 Потребител No.: 52 497 Статус: Офлайн |
Аз предлагам в чата, от "Настройки", да се добави опция за премахването на емотиконите и по този начин да се виждат само скоби, кодове и т.н. Нещо като опцията за пускане на коментари "Позволи усмивките". Удобно ще е да има и такъв кратък линк към bbcode, какт осега има към често ползвани емотикони. Този коментар е бил редактиран от communicant на Mar 6 2008, 11:06 PM |
|
------------------------------------ I don't mean to sound cold or cruel or vicious, but I am so that's how it comes out.
Цитат(@rise_(mirosl...) Това е любителски превод, което на прост език означава, че мога да пиша каквото си искам, никой няма ме убие за това. Като казвам, че ще е Смъртна Бележка естествено, че ще е, но е болка за умиране. |
|
|
|
|
Mar 6 2008, 10:28 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
А какво стана с проблема в Топ50?
|
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2008, 10:53 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Аз пък предлагам да се добавят пиянските мутри в бързия списък |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 6 2008, 11:19 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 12:52 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Имам една забележка относно емотките в чата. Добре, че сте ги извели да ги има така. Но когато не съм активен там 20-тина минути и ми се показва прозорче, кликнете за да влезете или нещо от сорта, само че, сега е скрито под линка, с който се отваря попъпчето на емотките. Ползвам ИЕ6. Надявам се, да сте ме разбрали. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 12:56 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
A като дадеш рефреш? Причините защо си с ИЕ6 не искам да знам, но е като да имаш автомобил, с безплатно гориво, но си караш каруца. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Mar 7 2008, 01:43 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Не ми хвали лисицата. Автомобил с безплатно гориво още не знам да са пуснали в производство. Ще изчакам да ми покаже, че съм неактивен и ще дам рефреш, да видим ефекта. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Mar 7 2008, 01:45 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 01:59 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Mar 7 2008, 02:27 PM
Коментар
|
|
Значи, като си цъкна рефреш си ми отваря чата, но трябва да зарежда страницата отново, и както в момента ми е бавен нета е малко кофти, а иначе направо си показва чата. Абе, не е болка за умиране, ама не пречи да се оправи. Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Mar 7 2008, 02:28 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 7 2008, 02:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 44 Регистриран: 23-November 07 Потребител No.: 52 497 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't mean to sound cold or cruel or vicious, but I am so that's how it comes out.
Цитат(@rise_(mirosl...) Това е любителски превод, което на прост език означава, че мога да пиша каквото си искам, никой няма ме убие за това. Като казвам, че ще е Смъртна Бележка естествено, че ще е, но е болка за умиране. |
|
|
|
|
Mar 7 2008, 03:14 PM
Коментар
|
|
Само дето, при мене бутончето I`m Back е под линията, дето пише отвори. И не мога да кликна |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th November 2025 - 05:41 PM |