subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 23-May 07 Град: Пловдив / Стара Загора Потребител No.: 31 158 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ~ The Ultimate Gift ~ (2006) 'Последен подарък' "Животът се състои в това как го изживяваш, а не в това как го прекарваш." *Официален сайт* *Още една страничка на филма ~Жанр~: Драма ~Режисьор~: Майкъл Сабел ~Участват~: Дрю Фулър, Джеймс Гарнър, Али Хилс, Браян Деней, Абигал Бреслин, Лий Меридър и други. ~Държава~ : САЩ ~Година~: 2006~Времетраене~: 114 минути ~За филма~: Джейсън смята, че наследството, което му се полага от починалия му дядо, ще се състои от пари и материални облаги, но открива друго за своя изненада. Базирана на бестселъра "Последен подарък" от Джим Стовал, историята изпраща Джейсън Стивънс на невероятно пътешествие с цел да открие отговора на въпроса: "Каква е връзката между богатството и щастието?". Джейсън има много бегли взаимоотношения с предполагаемо богатия си дядо "Червения" Стивънс. Казано направо - той го мрази. Между тях никога не са съществували задушевни разговори, нито горещи прегръдки, а само студени парични преводи. И естествено, когато Червения умира, Джейсън очаква, че всичко, което ще му остави той, ще са прости парични транзакции и че парите на дядо му ще му позволят да продължи досегашния си охолен начин на живот. Но всъщност старецът е завещал план за Джейсън, чрез който той да добие рутина в живота си. Всичко се състои в дванадесет задачи, които Червения нарича "подаръци", всяка от които предизвиква Джейсън по различен начин. Натрупвайки опита от всички тях, младокът ще се промени завинаги. "Последен подарък" е филм, който едновременно забавлява, трогва и държи в интерес зрителя - филм за промяната у човека, за пътя, който той изминава, за да стане това, което е. ~IMDb рейтинг~: 7.2/10 (1,180 гласа) Брой файлове (CD): 2 За релийза: The.Ultimate.Gift.DVDRip.XviD-NeDiVx Постери: постер 1; постер 2 ; постер 3; Книгата "The Ultimate Gift". Филмът е много добър, докосна ме. На моменти е приключенски и адски забавен, а в друг момент - сълзливо трогателен...Рядко съм гледала толкова стойностни филми, още повече, че напоследък точно те са на изчезване ![]() ![]() ![]() ![]() Субтитри за "Последен подарък" ♥ Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 03:55 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Terrah, поздравления за добрия подбор. Ето още една официална страница на филма. Ако имаш нужда от помощ за редактирането на този филм, пусни ми едно ЛС или пиши тук. С удоволствие бих се включил. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Днес го гледах, наистина много хубав, емоционален филм. ![]() Успех в превода. ![]() |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 23-May 07 Град: Пловдив / Стара Загора Потребител No.: 31 158 Статус: Офлайн ![]() |
raichinov, благодаря ти за дооформянето на темичката ми, винаги се отзоваваш по този начин ![]() Има едни реплики от погребение, които искам да видиш дали са точни, знам, че теб те бива в тях ![]() yonkaval, благодаря на теб и на всички, благодарили ми ![]() Преводът тече чудесно, гледам да го свърша по навреме ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
И в погребенията ли станах експерт? ![]() Шегувам се; с удоволствие ще помогна за каквото има нужда. Ако искаш, ми изпрати превода по имейл, когато приключиш. Веднага ще ти пиша колко бързо бих могъл да го прегледам. (В момента редактирам един превод на KALBI и две-три серии на CSI Miami, но до другата седмица би трябвало да съм се освободил.) П.п. Ще ти отговоря и на запитването за "The Last Sin Eater", но нека да е след неделя, ок? Надявам се, че ще ми простиш за забавянето. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 3-February 07 Град: asenovgrad Потребител No.: 5 680 Статус: Офлайн ![]() |
приемам на доверие съвета ви и го свалям!благодаря предварително за буквите!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 821 Статус: Офлайн ![]() |
Подарьците са много добре измислени и поучителни. Успех с превода!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности за превода. :clap1: Ето и ДВДто: The.Ultimate.Gift.2007.NTSC.DVDR.BG.SubS Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 03:56 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
clapper, убих се да я търся тази обложка ![]() Този коментар е бил редактиран от Terrah на Sep 1 2007, 07:35 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн ![]() |
Има доста неточно преведени реплики - трябваше да се възползваш от предложението на raichinov. ![]() |
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
:clap1: , Райчинов. ![]() |
|
|
|
Thank YOU! |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
Много хубав филм. Макар да има нужда от наистина сериозна редакция, все пак си личи старание. Благодаря за усилията, Тера. Успех, Влади. ![]() Този коментар е бил редактиран от cerato на Sep 7 2007, 12:31 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 01:35 PM |