subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 12 2012, 04:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 111 Регистриран: 7-December 09 Град: Русе Потребител No.: 103 438 Статус: Офлайн |
Konkurito
Бетон Жанр: Драма, Криминален, Ужаси Година: 2004 Режисьор: Хирому Накамура Сценарист: Хироши Канно (по книгата на Йоджи Ацуми) Актьори: Кобаяши Кацуя, Мики Комори, Масанори Мачида, Мика Мифуне, Дайзо Мията, Тошия Нагасава, Акихиро Накатани и др. Държава: Япония Времетраене: 90 минути Резюме: Този филм е по действителни събития! Смъртта на Джунко Фурута е може би най-смразяващият и зловещ случай на убийство чрез изтезания в историята. И най-сърцераздирателният. Шестнадесетгодишното момиче преминава през невъобразима болка и загива в мъчителна агония. Цели 44 дни никой не идва на помощ. Сега нейните убийци са свободни хора. Справедливостта така и не възтържествува – дори след 20 години. Страховитата участ на изтезаваната 44 дни и погребана в цимент ученичка се „радва” на огромна популярност не само в Япония, а и в целия свят. Нейните мъчители се отървават с възмутително леки присъди. Въпреки съдебната забрана имената им да бъдат оповестявани в медиите, пресата не спи и публикува истинските им самоличности. Дори и най-безчувствените са потресени от кошмарното престъпление на четиримата младежи. Филмът разказва за ужасното престъпление и за пътя, който изминават непълнолетните престъпници, за да стигнат до извършването му, макар че имената на героите са променени. Издание: Konkurito_2004_DVDRip Срок: В най-скоро време Прогрес: Готови Този коментар е бил редактиран от ganiva на May 14 2012, 05:10 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
------------------------------------ Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво!
|
|
|
|
|
May 12 2012, 04:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 111 Регистриран: 7-December 09 Град: Русе Потребител No.: 103 438 Статус: Офлайн |
Този филм не е за хора със слаби нерви! В случай, че някой се интересува по-подробно от случая, може да прочете ТУК |
|
------------------------------------ Да пишеш на български с латиница е като да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво!
|
|
|
|
|
May 14 2012, 08:53 AM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
5 потребител/и са ви благодарили : Петър Хараланов, Chochito, zaharchee, firemam, kia1964 There has/have been 5 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
May 14 2012, 05:50 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
May 15 2012, 03:00 PM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
Знам историята и меко казано съм втрещена от нея. Не знам дали ще мога да изгледам филма... Но благодаря за субтитрите. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на May 15 2012, 03:02 PM |
|
|
|
|
|
|
May 15 2012, 07:51 PM
Коментар
|
|
Захарче, напълно те разбирам. Макар че филмът сигурно не показва и една десета от мъченията, на които е била подложена отвлечената ученичка, пак си е гаден. За да съм по-точна, гадостите са в последната третина на филма. Затова, за пръв път, откакто пускам субтитри, не съм писала "приятно гледане". Нека всеки сам да си прецени за себе си. Що се отнася до мен, попаднах на статията за случилото се и също бях втрещена. После видях, че има даже два филма, направени по случая (другият е от 1995 г., но никъде не го открих) и ги потърсих. После нещо ме прихвана и реших да преведа този филм. Този коментар е бил редактиран от ganiva на May 15 2012, 07:56 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 06:22 PM |