subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 040 Статус: Офлайн ![]() |
Много добър първи епизод според мен , имат много начини да потръгне сериала от тук нататака дано да са го измислили добре. От време на време някой актиори ми фалшивееха ама нищо ще се опраят ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Супер е . Грабна ме ![]() |
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн ![]() |
Абсолютно завладяващ сериал. Има и малко фалшиви реакци превъзнасяне на героите, но въпреки това е доста зарибяващ. Но Марк много ми харесва как играе ролята си, а за Оливия (жена му) просто нямам думи. Хареса ми се още от Изгубени - много ми харесва как играе там. Данотози голям интерес (за първи път от 2004 г. някой сериал успява да победи Сървайвър в рейтингите 18/49) да се запази. В рейтингите за целият час, разделен на по 15 минути, най-важните зрители, които са от 18 до 49 годишни, са се запазили доста високи. Има повишение за последните 15 мин, но това се дължи, може би, на нетърпеливите фенове на Анатомията на Грей, които са пуснали ABC, за да дочакат премиерата. По това време (от 20:45 до 21:00) рейтингите са достигнали: - 13.157 million viewers - 8.1/13 HH - 4.5/12 A18-49, при - 4.1/12 a18- 49 - 12.41 million viewers - като цяло. С всичко това искам да кажа, че сериала е задържал интереса на близо 12-13 милиона души, ако това се задържи този сериал ще стане хит досущ като Fringe и Lost... А това значи и нови сезони и т.н. Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Sep 27 2009, 06:54 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалът е супер. И субтитрите много ми харесаха. Браво! Продължавайте в същия дух. П. П. Някой беше казал, че сериалът е предвиден за един сезон. Не знам обаче доколко е достоверна информацията. |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 11-July 09 Град: So close, no matter how far... Потребител No.: 96 509 Статус: Офлайн ![]() |
То и Изгубени е бил предвиден за един сезон. ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
"Изгубени" мисля, че беше предвиден за 3 сезона. Наложи се да го удължат заради стачката на сценаристите. Надявам се да си прав за "Поглед в бъдещето/Проблясъци". Сериалът започва интересно, а и преводът е много добър ![]() Този коментар е бил редактиран от peterx на Oct 3 2009, 11:30 AM |
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 33 Регистриран: 15-January 07 Град: София Потребител No.: 1 120 Статус: Офлайн ![]() |
Започна много обещаващо и ме грабна ,дано така да продължи . Благодаря за буквите ! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 4-May 07 Потребител No.: 26 536 Статус: Офлайн ![]() |
дам и аз го гледах туко що много добре започна .... дано да потдържа интерес
|
------------------------------------ Рейтинги,информация ,епизоди ,всичко за сериалите http://tvseries.bgbestfed.com/
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 8-February 07 Град: Karnobat Потребител No.: 7 173 Статус: Офлайн ![]() |
Дърпам и довечера ще изгледам 2-те серии ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 040 Статус: Офлайн ![]() |
аве кво беше тва нещо на края или то не трбва се разбере сега :0
Този коментар е бил редактиран от yanakieff на Oct 10 2009, 06:28 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Има потенциал. Ще видим как ще тръгне нататък.
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Поръчан е пълен сезон + 3 допълнителни епизода та първи сезон ще е 25 епизода. Поне според излезлите новини в последно време.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 8-February 07 Град: Karnobat Потребител No.: 7 173 Статус: Офлайн ![]() |
Много хубаво сериалче ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 07:07 AM |