subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Субтитрите ще са готови чак след няколко дена, тъй като свободното ми време е доста малко тези дни. СУБТИТРИ ЗА ЕПИЗОД 01x01 за рилийсите: Caprica.S01E02.Rebirth.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E02.720p.HDTV.x264-SiTV Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Feb 6 2010, 10:24 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Keep Walking =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 72 Регистриран: 11-January 07 Град: Густо майна Потребител No.: 477 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите ще са готови чак след няколко дена, тъй като свободното ми време е доста малко тези дни. Когато ги започна, ще обявя прогрес. Благодаря ти ![]() ![]() ![]() С пожелание за приятен превод! |
------------------------------------ Plug And Play Hosting - web hosting, Shared Hosting, Free SSL, Free Domain Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо - Сократ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 31-January 10 Потребител No.: 106 074 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-December 07 Потребител No.: 55 209 Статус: Офлайн ![]() |
И аз благодаря. Много впечетлен останах от Pilot и с нетърпение очаквам субтитрите. Успех!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 15-April 08 Потребител No.: 68 229 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря за субтитрите - някои нищо не разбираме от английски!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-January 10 Потребител No.: 106 041 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! С нетърпение чакам субтитрите! Сериала е уникален.. pilot-а ме погълна изцяло! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-November 09 Потребител No.: 102 185 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала ще е много добър,надявам се да е колкото BSG ,пич мерси че работиш по субтитрите
Този коментар е бил редактиран от fiat-bravo на Feb 5 2010, 04:36 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
СУБТИТРИ ЗА ЕПИЗОД 01x02 за рилийсите: Caprica.S01E03.The.Reins.of.a.Waterfall.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E03.720p.HDTV.x264-SiTV Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Feb 8 2010, 06:29 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Предлагам да си следваш номерацията на торентите, защото ще е някакво объркващо.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съгласен съм, май наистина ще е по-добре, въпреки че не ми харесва. Помолих Stone за помощ по въптоса.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
И ако вземем да се съобразяваме с неофициални източници като имена на рилийзи ще стане още по-объркано. Има си imdb, досега винаги сме се придържали към към тяхната номерация, скриптът за инфото взема информация оттам и не виждам никаква причина това да се променя, а който не може да чете за кой рилийз са субтитрите, проблемът си е негов... Единственото, което ще променя, е годината, защото на практика сериалът започва 2010, а пилотката от миналата година е pre-air и ще оставя единствено субтитрите за него с година 2009. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако трябва да сме точни, официална информация е единствено тази на сайта syfy.com/caprica, сйатът на сериала. А там епизодите са озаглавени както са озаглавени рилийсите. Пилотният е 101, Rebirth е 102 и т.н. Слушах и коментарите към епизодите, Дейвид Ейк ги нарича точно с тази номерация. Със сигурност това е по-официална информация от IMDB, който все пак, доколкото знам, повече или по-малко, работи на принципа на wikipedia, макар нещата да са по-стриктни. Та в крайна сметка сегашната номерация (която на мен лично повече ми допада) съвпада с номерацията в IMDB, но номерацията на рилийсите съвпада с официалната номерация на създателите. Следователно какво правим ![]() Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Feb 7 2010, 05:35 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Jedi_vader, цитираната номерация наистина е такава в IMDb. Но според http://www.syfy.com/caprica/episodes.php?s...p;episodeid=103, който както казваш е официалния сайт на сериала, The Reins of a Waterfall се води 3-ти епизод. За мен лично няма значение как ще са номерирани епизодите. Важното е превод да има. В крайна сметка смятам, че останалите потребители на сайтОТ ще са съгласни, че изборът коя номерация ще се следва е твой. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Никъде не съм написал, че информацията в IMDb е официална - за пореден път ще повторя, че сме приели да следваме нея и че скриптът взима инфо от IMDb, въпреки че номерата на епизодите се оправят ръчно. Аз също се дразня, когато има объркване в информацията за различните епизоди, но ако направим изключение за един сериал, после и друг ще каже: Ама защо моя го номерирате така, а други - не и ще настане още по-голям хаос. Да не говорим, че валидаторите не са длъжни да помнят кой сериал как се номерира, а си следват приетите правила и винаги съществува възможност някой да забрави и после да трябва администратор да ходи да оправя кашите. Нека не си създаваме излишна работа ![]() Остава това номериране, с което считам темата за приключена! |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ясно. Просто мислех, че официалната информация е по-важна, затова го споменах. Не знаех, че е правило винаги да се следва и номерацията на IMDB, понеже, както спомена, тя се въвежда ръчно. Но вече знам ![]() Както казах, на мен така, както е в момента, повече ми харесва. Просто попитах, за да знам как да ги пиша. Благодаря за разяснението ![]() Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Feb 7 2010, 08:34 PM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th July 2025 - 09:29 PM |