subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Тема за дискусии на сериала Сериал от Шонда Раймс. TvRage | http://www.imdb.com/title/tt0972412/maindetails | Wikipedia | ABC | официален уеб сайт Цитат (БГ Уикипедиа): Продуцентите заявиха, че през новия телевизионен сезон, който започва тази есен, ще започне излъчването на нов сериал, т.нар. "spin-off" на "Анатомията на Грей", озаглавен "Private Practice". В него главна героиня ще бъде Адисън Монтгомъри, която ще напусне болницата Сиатъл Грейс. Пилотният епизод на "Private Practice" бе излъчен в САЩ под формата на епизод от третия сезон на "Анатомията на Грей". Тема за субтитри. Всякакви коментари по сериала да се правят в тази тема! Моля модераторите да местят коментарите, които не са свързани със субтитрите, тук, включително благодарностите и прочее. Благодаря. Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Oct 11 2007, 09:54 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 18-February 08 Потребител No.: 61 577 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалчето е много готино и предполагам има голям интерес.Постарали са се и са наоравили нещо много интересно.Харесва ми много. Някой знае ли колко епизода са? Дали има още? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
9 епизода са. Преведени са всички до седма, включително нея. Скоро време ще продължа работа по сериала. Кратко, точно, ясно. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 31-March 07 Град: София Потребител No.: 20 689 Статус: Офлайн ![]() |
На мен също много ми харесва. Изключително забавен ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 20-December 07 Потребител No.: 54 974 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала е супер, даже ми харесва повече от Grey's Anatomy - залага се повече на междучовешките отношения , а не толкова на кървави операции и неизлечими болести! А бе и двата са готини ![]() Дано да го продължат - нали вече стачката свърши! Остава ни само да чакаме! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 5-June 07 Град: София Потребител No.: 32 682 Статус: Офлайн ![]() |
Мога ли да започна да го гледам без да съм гледал "Анатомията на Грей?"
|
------------------------------------ TOP 5 1. Prison Break 2. 24 3. LOST 4. One Tree Hill 5. House M.D.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абсолютно, нищо общо няма между двата сериала, освен Адисън.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-February 08 Потребител No.: 63 220 Статус: Офлайн ![]() |
Най-вероятно и този пост ще бъде изтрит, но за собствено успокоение искам да споделя възмущението си от буквалния и унищожаващ всяко удоволствие от гледането на този разкошен филм превод. Ако имаше гласуване от 0 до 5 бих дала 2 поради липсата на правописни грешки. Но TZANKOSSS не смяташ ли, че за да се наречеш преводач, трябва освен да нанижеш някакви думички една за друга, да схванеш посланието на филма и най-вече - да го предадеш на тези които не знаят езика? След последния епизод и превода ти - останах безкрайно разочарована. Това е изключително лошо представяне от твоя страна. А, иначе постовете са ти доста самоуверени. Та, ако има втори сезон, защо не оставиш професионалистите по призвание да се справят с него?! Може би твоето е някъде другаде! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Може би? А може би не? Не искам да влизам в конфликти с теб, направих бърз превод, за да се радват "готованковците", защото ми опищяхте живота. А що се отнася до професионалисти или не и качествения превод... като не ти харесва моят, отиваш във дадена фирма, кихаш парички и имаш превъзходен превод, обаче тук е бая друго положението, защото превеждам в свободното време, което вече нямам почти и никой не ми дава и стотинка, за което не съжалявам особено, поне не зьасега. Така че... много те моля спести си тези мнения за професионалистите и тн и качеството. Докажи се и ти с твоето качество да те видим. Опитах се да пресъздам диалога максимално добре, за максимално кратко време. Приятна вечер. П.П: За гласуването - отиваш на страницата на субтитрите и ми щракаш една двойка и готово - няма да те сърби, няма да те боли. ![]() Аз се доказах, че мога да правя небуквални преводи, просто когато бързам не обръщам внимание дали нещо е буквално или не, защото сега бързах. Виж el cantante, виж за напред, когато правя нещо като субтитри и ще разбереш, че си в грешка горе. А за развалено удоволствие - моите извинения, но да се откажа да го превеждам - няма да стане, сбъркала си човека. Успех. Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Mar 15 2008, 11:02 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Когато се появят английските субтитри, ще започна превода с приоритет, защото вече нямам над какво друго да работя "с приоритет"...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
Когато се появят английските субтитри, ще започна превода с приоритет, защото вече нямам над какво друго да работя "с приоритет"... В сайтовете има английски субтитри (http://www.podnapisi.net/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=Private+Practice&sJ=2&sY=&sAKA=1) - има ли вероятност за превод? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
docR, първо, това не е темата за питането ти. Второ, линкове към англ. субтитри не се дават във форума, ами се качват на сайта. Трето, Цанко се отказа от превода, друг се е захванал. |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 10:37 PM |