subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн ![]() |
Гледайте сериала със наличните по други сайтове субтитри. Не искам да ви бавя излишно. Успех и благодаря за вниманието!
Този коментар е бил редактиран от fearnot на Jun 10 2009, 09:06 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн ![]() |
Лапе, не знам кой се излага. Виж какво стана и с "Primeval". Е, аз какво, да се състезавам ли искаш? Няма да стане. Плажът не мое да ми го спреш, че съм ти твърде далеч в момента. А като се прибера във Варна и без това не ходя. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :: Vampire Hunter :: ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 162 Регистриран: 7-February 07 Потребител No.: 6 733 Статус: Офлайн ![]() |
И аз чакам твоите титри.
|
------------------------------------ Човек е истински мъдър тогава, когато знае, че не знае нищо.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 481 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 371 Статус: Офлайн ![]() |
Лапе, не знам кой се излага. Виж какво стана и с "Primeval". Е, аз какво, да се състезавам ли искаш? Няма да стане. Плажът не мое да ми го спреш, че съм ти твърде далеч в момента. А като се прибера във Варна и без това не ходя. ![]() Не искам да се състезаваш, но ми обеща да ги преведеш. Не искам да ги гледам с неграмотни и грешни титри. Чакам твоите! И не мисли, че ще ти се размине ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не искам да се състезаваш, но ми обеща да ги преведеш. Не искам да ги гледам с неграмотни и грешни титри. Чакам твоите! И не мисли, че ще ти се размине ![]() ![]() Лапе, аз на теб съм ти обещал и ще ти ги пратя. Не издевателствай, ако обичаш, много съм крив към момента! ![]() Виж ТУК! Този коментар е бил редактиран от fearnot на Jun 12 2009, 01:24 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 10-May 07 Град: София Потребител No.: 28 530 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък не мога да разбера какво значи да се състезаваш? Това, че има някакви субтитри, не означава, че не може да си направиш своите, които в случая са много по-добри. Другото, което е не може да забраниш на никого да прави субтитри, и не всеки чете форумите и знае, че има човек, който се е захванал. Така като гледам не го прави човек от този сайт, че да си обиден. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз пък не мога да разбера какво значи да се състезаваш? Това, че има някакви субтитри, не означава, че не може да си направиш своите, които в случая са много по-добри. Другото, което е не може да забраниш на никого да прави субтитри, и не всеки чете форумите и знае, че има човек, който се е захванал. Така като гледам не го прави човек от този сайт, че да си обиден. Дали го разбираш или не, и как, си е нещо лично, нали?! Написах каквото имам да пиша, това е. На никого нищо не забранявам, но и никой не може да ми вменява отношение и разбиране. Прочети линка по-горе. Нямам какво повече да добавя. Хепи дейс! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Имам само един въпрос... fearnot, ще преведеш ли останалите епизоди? Или да се гледа с английските?
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-August 08 Град: Unta,Malaz Потребител No.: 75 709 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам дали е тук мястото да попитам ,но ще има ли друг сезон на този сериал или е отменен?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 23 Регистриран: 14-January 07 Град: В Кръчмата Потребител No.: 920 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 11:08 PM |