subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Live free - die hard ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 240 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 563 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
SWEENEY TODD Progress Translation: CD1: 100 % (519/519), CD2: 66% (491/491) Progress Timing: 100 % (1010/1010) Progress Editting: 100 % (1010/1010) ![]() DOWNLOAD Ми и аз да му направя един превод. Нищо, че има вече 5-6. Само да не ме секне някоя мацка, че те са умни, хитрушите! ![]() Този коментар е бил редактиран от bratchet на Feb 6 2008, 12:14 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 65 Регистриран: 12-January 08 Град: Велико Търново Потребител No.: 57 237 Статус: Офлайн ![]() |
Хах, правилно, браво, че си почнал и ти, аз моя ще гледам до вечерта да го направя, но не обещавам. Лично да си призная превода ми е как да кажа на по български език демек по нормален, няма го толкова много театралното му изражение, нали е мюзикъл, пък и не съм Шекспир.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн ![]() |
Остава и tato да го преведе и тогава няколко дни ще се чудя чий вариант да избера. ![]() Успех, bratchet, очаквам с нетърпение твоята версия. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
Ще се чака братчеда, това е положението.
Този коментар е бил редактиран от booker на Feb 1 2008, 08:25 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Не е за тато тоя филм. Дайте му на тато пуцане, бой и мацки! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 156 Регистриран: 29-January 07 Град: Балчик, Варна, Пловдив Потребител No.: 3 828 Статус: Офлайн ![]() |
Има мъничка грешка в заглавието на темата.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd July 2025 - 07:39 AM |