subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
Да, приятелю, така е. Просто се опитвам да спазвам правилата и в двата сайта, но понякога се оказва малко трудно, като в този случай, но винаги има решение. ![]() Съжалявам за спама. |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
К'во става, браточки? ЧНГ 2010 на всички! Субтитрите на Месия 2 Part I и Part II са готови на 99%!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Ехее страхотно начало на 2010 година ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
Никой ли не се интересува вече от тия трилъри?! В такъв случай вероятно ще спра да ги превеждам, защото това е къртовски труд - таймингът бяга с по една-две секунди - ту в плюс, ту в минус! На места липсват реплики, които превеждам по слух и вмъквам в субтитрите! Поне някой да беше казал едно мерси!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Аз постоянно си следя темата въпреки, че не пише прогрес на преводите и доста време чакам да стигнеш до 4-та и 5-та част понеже другите ги гледах още като ги даваха по бТВ. Дано не се откажеш от превода точно сега. Наистина доста се потруди за което ти благодаря. Мислех, че с RAMIRES ще си ги разделите някак, но гледам все ти ги пускаш явно доста си се натоварил, надявам се да не се откажеш все пак.
Този коментар е бил редактиран от HeBuguM на Jan 30 2010, 12:46 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн ![]() |
Еее, какво говориш бе човек!За какво мислиш,че съм пуснал тази тема навремето?Естествено, че има фенове.И то много мисля аз...Особено ако изгледат и тези с превода вече,който си направил.....С теб сме! ![]() ![]() И очакваме следващите с нетърпение!!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-October 08 Потребител No.: 79 489 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също следя темата редовно и чакам с нетърпение да излязат нови субтитри. Не е като да сме тълпа почитатели, но оценяваме труда ти още повече, защото не е за някой касов филм или популярен сериал, а е нещо, което надали друг ще се хване да преведе. Просто си чакаме и не ти досаждаме с въпроси от рода на "ще има ли скоро буквички", но със сигурност сме благодарни за качествения превод.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Следим темата, определено имаме интерес. Благодаря много! Истината е, че моя милост например също изчакваше да стигнеш до 3 и 4 част. Но не защото съм гледал първите, всъщност само част от първата бях хванал по телевизията преди време, а защото предпочитам да ги гледам една след друга. Този коментар е бил редактиран от sty на Jan 30 2010, 12:19 AM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-January 10 Потребител No.: 105 007 Статус: Офлайн ![]() |
10x
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 10-November 08 Потребител No.: 80 845 Статус: Офлайн ![]() |
Judas, страхотни субтитри на страхотен филм! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 10-November 08 Потребител No.: 80 845 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
judaspriest, наистина невероятен психо-трилър!! Благодаря за отличните субтитри!! Соундтракът е впечатляващ - поздрав с арията от втора част http://www.youtube.com/watch?v=wBSrpgAeDLI Този коментар е бил редактиран от elisiaelf на Feb 17 2010, 01:15 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря, elisiaelf! Радвам се, че оценяваш труда ми толкова високо.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th October 2025 - 07:37 AM |