subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 27 2008, 06:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 8-February 07 Град: Варна Потребител No.: 7 873 Статус: Офлайн |
От целият филм единствено играта на Хийт Леджър ме изпълни максимално, но номер едно си остава оригиналът.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 27 2008, 11:26 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
Филмът бил ли е заснет докрай? когато умря Хийт? Или някой друг актьор е завършил вместо него сцените на жокерчето? (нали той играе жокеря?)
Този коментар е бил редактиран от ce4ko на Jul 27 2008, 11:26 PM |
|
|
|
|
|
|
Jul 28 2008, 12:43 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Много ясно, че е бил заснет.
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jul 28 2008, 05:24 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 18-May 08 Град: Lovech Потребител No.: 70 766 Статус: Офлайн |
IMDB...не винаги оценките на хората са реални за всеки вкус
|
|
|
|
|
|
|
Jul 29 2008, 08:14 AM
Коментар
|
|
![]() Live free - die hard ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 240 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 563 Статус: Офлайн Моят блог |
Not even close to N1! Но иначе бива! |
|
|
|
|
|
|
Aug 9 2008, 08:31 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 5-February 08 Потребител No.: 60 050 Статус: Офлайн |
Да си дам и тук мнението... снощи го гледах на кино филма. Още ме държи и не ще да ме пуска Отидох да гледам филма изцяло като фен на Нолан. Никога не съм бил някакъв мега фен на Батман, но пък съм харесвал първите два филма като малък, имам и някои комикси. Не бях в салона и толкова заради Леджър ... и мисля, че така беше по-добре. Защото - първо, Нолан разбира се оправда очакванията ми за смазваш филм в невероятна визия, страхотна дълбока атмосфера. Филма е мрачна приказка за доброто и злото, и така бързо те хваща за гърлото и те завлича на някъде, че слд края на филма не ти се иска да си отидеш от там. Евала - велик режисьор - Мементо, Престиж и Черният рицар са ми сред най-любимите филми. И тук беше страхотно, че не отидох заради Леджър ... защото така, успях наистина максимално да се насладя на таланта му ... блестящо изпълнение ... нещо, което не се вижда всеки ден. И като допълним страхотната игра на Олдман, Екхарт и Бейл, подкрепени разбира се и в чудесните изпълнения на Майкъл Кейн и Морган Фрийман ... филма е просто фантастичен ... но не и в оня смисъл. Филма няма грам фантастика ... изключително реалистичен, бързо развиващ се на екрана, изпълнен с напрежение екшън, страхотна криминална драма ... и най-вече ... невероятен психологически трилър. Понятията за доброто и злото се размиват ... точно както често се случва в реалния живот. И това е, което филма се опитва да ни покаже. И го прави. |
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2008, 10:54 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-August 08 Потребител No.: 75 607 Статус: Офлайн |
За първи път виждам някой филм (При това най добрия) да се превежда вече месец? Аз толкова се отчаях че взех сам да превеждам и за два дни вече ъм превел половината субове, е как става тая работа?
|
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2008, 11:53 AM
Коментар
|
|
![]() Скалолазка-парапланеристка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 903 Регистриран: 25-January 07 Град: Майнатаун Потребител No.: 2 995 Статус: Офлайн |
vortep, ами вземи ги преведи целите, пък после ни покажи резултата.
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Aug 14 2008, 11:53 AM |
|
------------------------------------ yve_sl (21:07:31 14/06/2007)
ти що не го преведе този филм? Best Ripper (21:08:10 14/06/2007) аз ли требе да преведа и оправя всите филми в нета? yve_sl (21:08:20 14/06/2007) да Best Ripper (21:08:32 14/06/2007) а не може ли всите булки да оправя? yve_sl (21:08:49 14/06/2007) може, ама първо филмите ![]() |
|
|
|
|
Aug 14 2008, 04:14 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Я си качи бисерите, да се посмеем, че и без тва ми е скука... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Aug 14 2008, 04:19 PM
Коментар
|
|
![]() I ♥ П ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 60 Регистриран: 18-July 07 Потребител No.: 38 065 Статус: Офлайн |
Е не знам как от 25ти миналия месец, до сега е един месец?! |
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2008, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Aug 15 2008, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Моля, дискутирайте ФИЛМА, а не превода или преводачката! Това е целта на настоящата тема. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 15 2008, 11:05 AM
Коментар
|
|
Само като гледам какво става в темите за The Dark Knight и Hellboy и като се замисля, че Призъна и Хирос почват след две седмици и получавам нечовешки махмурлук. Искам да избягам някъде.
|
|
|
|
|
|
Aug 15 2008, 11:08 AM
Коментар
|
|
![]() Soldier of fortune ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 295 Регистриран: 16-January 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 1 238 Статус: Офлайн |
Няма място за съмнение - филмът на годината досега: атмосфера, актьорска игра, ефекти... Всичко е изпипано до много високо ниво. Удоволствие за окото и ума. Със сигурност ще се гледа още доста пъти.
|
|
------------------------------------ I'm trying to break less than I build, I'm only human
|
|
|
|
|
Aug 15 2008, 03:05 PM
Коментар
|
|
"Let me get this straight: You think that your client, one of the wealthiest, most powerful man in the world, is secretly a vigilante who beats criminals to a pulp with his bare hands. And your plan is to blackmail this person? Good luck. " |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th January 2026 - 07:41 PM |