subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител No.: 10 819 Статус: Офлайн ![]() |
М-даа интересна беше серията.Очаквам някакво по-сериозно развитие по линията Грисъм-Сара.Иначе субс отново са на очакваното високо ниво.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
07х22 е вече на сайта. Поредната забавна серийка. В писмото на Грисъм до Сара в цитата от сонет на Шекспир съм използвал превода на Владимир Свинтила от 1972 г. Не бих си позволил да превеждам Шекспир след като вече има направени преводи и то от класни и всепризнати преводачи. Насладете се - още малко остана до развръзката. Очаквам размазващ финал на сезона. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 182 Статус: Офлайн ![]() |
Благодария за светкавичния превод. Серията беше размазваща. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-May 07 Потребител No.: 26 371 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря Stone.Сериала ми е любим.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 116 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за бързите суб.Грисъм става съмнителен.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 478 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко че идва края на сезона.Някой Знае ли дали ще има 8ми сезон.Огромни Благодарности на STONE за буквите......
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко че идва края на сезона.Някой Знае ли дали ще има 8ми сезон.Огромни Благодарности на STONE за буквите...... Бих се почувствала някак си ограбена, ако няма 8 сезон - добре че няма такава опасност ... А Stone заслужава само адмирации, благодаря за страхотната работа! :clap1: |
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 212 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря много и аз ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 5-February 07 Град: В най-голямото село Потребител No.: 6 186 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, и от мен огромни БЛАГОДАРНОСТИ!Добре, че си ти ! Я кажете да, ще има ли и 8 сезон?Другите сериали ма CSI (от другите градове) са ми супер блудкави и не ми се почват даже |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-February 07 Град: София Потребител No.: 5 078 Статус: Офлайн ![]() |
И аз съм много благодарна за всичко Stone! ![]() ![]() Няма друг толкова скоростен превод на сериал поне не от тези, които аз следя! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител No.: 10 819 Статус: Офлайн ![]() |
Давай Stone,очакваме с нетърпение новите титри.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
23 епизод е вече на сайта. Малко остана до края. Благодаря на Ивайла за помощта ![]() Този коментар е бил редактиран от Stone на May 14 2007, 09:58 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-March 07 Потребител No.: 20 325 Статус: Офлайн ![]() |
Страшно благодаря за бързия превод! За мен това е най-великият сериал! STONE - ти си върха!!! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 1-March 07 Град: StaraZagora Потребител No.: 14 246 Статус: Офлайн ![]() |
Тонове благодарности за превода.Stone пожелавам ти да последваш Влади и да субтитрирате за националния ефир, че тиа дублажи не се издържат вече! Пък и вие го заслужавате с висококачествената си работа. Както и да е, ще се ориентират скоро че сериалите трябва да се гледат със субтитри и да усещат емоциите чрез оригиналния говор на актъорите. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 5-February 07 Град: В най-голямото село Потребител No.: 6 186 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Тонове благодарности за превода.Stone пожелавам ти да последваш Влади и да субтитрирате за националния ефир, че тиа дублажи не се издържат вече! Пък и вие го заслужавате с висококачествената си работа. Както и да е, ще се ориентират скоро че сериалите трябва да се гледат със субтитри и да усещат емоциите чрез оригиналния говор на актъорите. :clap1: ![]() Този коментар е бил редактиран от konstans на May 15 2007, 04:01 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th September 2025 - 06:28 AM |