subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-March 07 Град: neide iz BG Потребител No.: 20 454 Статус: Офлайн ![]() |
мерси и от мен ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Съжалявам, че съм пропуснала дискусията и не знам субекта hardboy дали ще има възможност да влезе и прочете мнението ми / ако не е баннат/, но за първи път се ядосвам, че съм помогнала на някой - по принцип не щадя силите си да помагам с каквото мога тук, в този сайт . Толкова много жлъч и дребнавост, чак ми беше обидно да прочета от постовете на hardboy /включително и спрямо мен/ та: hardboy 1. Потърсих ти английски субтитри , защото реших, че предпочиташ да гледаш филма в оригинал - както гледат филмите моите дъщери - за да трупат опит и знания за езика. 2. Не съм си и помислила, че са ти нужни да се заяждаш със Stone и то за глупости - буквални глупости. /на кого му пука колко точно метра е изхвърчало тялото / 3. Повече няма да видиш от мен никакви субтири . 4. Чудя се, защо не се заяде за медицинските термини, които са много трудни и не всеки би могъл да ги преведе на достъпен език за широката аудитория , както прави Stone 4. Жалко, че не се ориентирах по вулгарния ти аватар, що за субект си. Stone , моля те да ме извиниш за постъпката , защото с желанието си да помогна, пострада ти . ![]() Творенето на субтитри не е лесна работа, и всеки един превод си е твоя рожба - длъжен си да я защитиш - но пред достойни хора, не като този субект hardboy. Stone oще един път моля за извинение и се надявам, да продължаваш да ни радваш и занапред с буквички на любимия сериал. ![]() Поднасям ти своето уважение и комплименти !! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Подкрепям изцяло elisiаelf и единственото нещо което искам да кажа е - хора,заради някакви поплювковци,които се имат за голямата работа страдат останалите.Просто този човек да няма достъп до сайта и толкова.Stone, изказвам ти благодарност за целия вложен труд и не обръщай внимание на дребните заяждания на некомпететнти личности!
Този коментар е бил редактиран от debilgates на Apr 3 2007, 01:41 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-February 07 Потребител No.: 13 846 Статус: Офлайн ![]() |
Супер си! Големи благодарности за субтитрите! Нямах търпение да свършат празниците за да изгледам и 19-ти епизод ![]() Този коментар е бил редактиран от aem на Apr 10 2007, 05:32 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-March 07 Потребител No.: 14 979 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на субтитрите е страхотен ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 6 105 Статус: Офлайн ![]() |
Големи благодарности за субтитрите!!! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от smuksii на Apr 10 2007, 09:00 PM |
------------------------------------ HONDA The Power of Dreams |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-March 07 Потребител No.: 20 325 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-April 07 Потребител No.: 21 274 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря. Серията наистина е много добра.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 17-February 07 Потребител No.: 10 819 Статус: Офлайн ![]() |
Браво,Stone!Отново страхотен превод.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 19-April 07 Потребител No.: 24 151 Статус: Офлайн ![]() |
Stone, страхотен си ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 13 Регистриран: 25-January 07 Потребител No.: 2 884 Статус: Офлайн ![]() |
Супер е превода, едвам ще дочакам следващата серия ![]() |
------------------------------------ Ако от три дни не ми се работи, значи е сряда.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-February 07 Потребител No.: 11 515 Статус: Офлайн ![]() |
Super si Stone! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-March 07 Потребител No.: 20 510 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 14-April 07 Потребител No.: 23 450 Статус: Офлайн ![]() |
Прибавям и моите благодарности за чудесните преводи.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 7th September 2025 - 04:40 PM |