subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 28 2010, 06:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн |
Искам да направя, така че субтитрите, които се появяват да не са наслоени върху филмовия прозорец, а да са под него, така че да виждам филма нормално. Когато избера долен отстъп ми прави лошо качеството на филма. Моля кажете как, ако изобщо е възможно.
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 28 2010, 07:05 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Намаляваш ги като размер, защото но тоя плейър са големи буквите. И мен много ме дразни това, но дори и да направиш някакви настройки, не ги запаметява. При следващото пускане на филм пак са както преди да си ги настройвал.
|
|
|
|
|
|
|
May 28 2010, 07:50 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Ако КМПлеъра ти е на БГ: десен бутон върху екрана на вече заредения филм -> Субтитри -> Показване в VMR повърхност (Аlt+V) Ако не стане или пък не си доволен, пробвай Долен отстъп 5%. Не ти скапва качеството, а и титрите стоят в тъмната зона (на здрача). Този коментар е бил редактиран от burndead на May 28 2010, 09:40 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
May 28 2010, 08:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 164 Регистриран: 22-December 06 Град: Кз Потребител No.: 57 Статус: Офлайн |
По скоро показването да не е в изображението. При мен съм дал да са във VMR повърхност(субтитрите де). А от разширени настройка на видеото съм го сложил на VMR9 без обработка(кач. субтитри). Така субтитрите винаги стоят най-отдолу на екрана без никакви допълнителни отстъпи да се дават.
Този коментар е бил редактиран от bongo2199 на May 28 2010, 08:23 PM |
|
------------------------------------ Всичко лошо си има край... както и всичко хубаво.
|
|
|
|
|
May 28 2010, 09:41 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Да, мерси, bongo2199. Поправих се. Има и друга опция -> Ctrl+ [ или Ctrl+ ]. Вдигаш или понижаваш нивото на субтитрите вертикално. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
May 30 2010, 05:40 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 10-July 09 Град: В Себе си Потребител No.: 96 480 Статус: Офлайн |
А що се отнася до настройките могат да будат запаматени като шаблон или върху основния шаблон на настройките за плеъра, след като ги промениш ги запази като шаблон за да не настроиваш всеки път или направо върху основните и нямасх проблеми след 1-вият път
|
|
------------------------------------ .........Всичко Е Част от Живота, но ако искате да живеете, не търсете Живота в ЧАСТИТЕ му..........
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 1st January 2026 - 06:14 AM |