subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-February 08 Потребител No.: 63 128 Статус: Офлайн ![]() |
А някои да ги синхронизира за 2 цд та ? Сигурно няма да има желаещ докато филма не го изтеглят от мене и да го качат в замунда. Или трябва да се молиме ? Уважавам работата ви момчета и момичета. И съм ви благодарен за труда. Изглежда ще трябва да си намеря преводач на заплата. Друг вариант не виждам. Ако има желаещи да ми се обадят да обсъдим условията. Считаите го за предложение. mod edit: Четете ТУК И спрете, защото вече става спам! Този коментар е бил редактиран от sty на May 12 2008, 04:08 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 18-January 07 Град: Gabrovo Потребител No.: 1 503 Статус: Офлайн ![]() |
Дам с молене не става ![]() Аз немога да разбера как толква уважаван форум се влияе от "тракер" като ###### !?! |
------------------------------------ We don't know what's on the other side!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн ![]() |
Форумът няма да седне да ви нагласи тайминга, а това, че вас ви мързи е друг въпрос... и оправдания от типа на "не зная как" не вървят, защото sty е бил достатъчно ясен. ПП. разбираемо е, че няма желаещи - релийзът е камера. Този коментар е бил редактиран от lubo0 на May 13 2008, 12:31 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Наказание ли си просите? Ако някой иска да се занимава с тайминг на такъв релийз, ще го направи. Мрънкането, че никой не иска да се заеме, се нарича "пришпорване" и се наказва: ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА. Обърнете внимание на т.6 от "Правила на конкретния раздел". Следващият да се смята предупреден! Този коментар е бил редактиран от sty на May 13 2008, 02:57 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-May 08 Потребител No.: 70 022 Статус: Офлайн ![]() |
филма ми се струва хубав ма 6е 4акам по-добро ка4ество
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Soldier of fortune ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 295 Регистриран: 16-January 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 1 238 Статус: Офлайн ![]() |
Излезе скрийнър. Сега като гледам субтитрите... има доста работа по тях. До няколко дни ще имате синхронизирани и повторно редактирани субтитри. Edit: Засега на сайта ще бъдат старите субтитри с нагласен тайминг, в последствие ще кача редактираните, защото тези ми се струват доста зле ![]() Този коментар е бил редактиран от KoPaB на Aug 15 2008, 01:32 PM |
------------------------------------ I'm trying to break less than I build, I'm only human
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 9-May 08 Град: Казанлък Потребител No.: 69 955 Статус: Офлайн ![]() |
Браво
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Soldier of fortune ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 295 Регистриран: 16-January 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 1 238 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са променени в голямата си част. Ще се радвам на мнения и най-вече препоръки по издънките.
|
------------------------------------ I'm trying to break less than I build, I'm only human
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 26-July 07 Град: П-в Потребител No.: 39 439 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са променени в голямата си част. Ще се радвам на мнения и най-вече препоръки по издънките. Не съм силен с английския, за да коментирам дали има издънки, но мисля, че са добри. Благодаря за което. Обаче след финалните надписи има има още 1 сценка в която се появява Самуел Л. Джаксън ( на 1час 2мин и 30 сек.) и ми е интересно какво си казват. Изглежда като начало на продължението. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това съм го пропуснал... Кой ти гледа надписите? ![]() В общи линии Самюел го пита дали си мисли, че е единственият супергерой. Галактиката била твърде голяма, а той не я познавал... Разбрах, че Джаксън играе ролята на Ник Фюри - агент от Щ.И.Т., който се явява връзката между супергероите. За Ник Фюри има и отделен филм - Nick Fury: Agent of Shield, в който главната роля е изпълнявана от самия... Дейвид Хаселхоф. ![]() Втората част на "Железния човек" със сигурност ще е още по-интригуваща и напрегната. Този коментар е бил редактиран от KoPaB на Aug 25 2008, 07:17 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 26-July 07 Град: П-в Потребител No.: 39 439 Статус: Офлайн ![]() |
Това съм го пропуснал... Кой ти гледа надписите? ![]() В общи линии Самюел го пита дали си мисли, че е единственият супер герой. Галактиката била твърде голяма, а той не я познавал... Оооо, благодаря за бързата реакция. Аз се поразрових тук-там и открих това: http://strangera.com/2008/06/17/the-incred...on-marvel-proj/ И без това се чудих какво прави Тони Старк в края на The Incredible Hulk. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 9th October 2025 - 02:10 AM |