subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 17 2007, 10:46 PM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Че какво му е заплетеното? В миналите сезони действието се развиваше на 4-5 плана, сега на два, най-много три. |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 12:59 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 9-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 8 297 Статус: Офлайн |
Че какво му е заплетеното? В миналите сезони действието се развиваше на 4-5 плана, сега на два, най-много три. Така е, няма 2 мнения по въпроса за плановете на действието. Но не случайно са казали умните хора, че количеството не значи качество. Забелязвам че и през този сезон, както беше и през последните 2 скептиците преобладават, но нека не забравяме, че впоследствие именно тези 2 сезона станаха любими на много хора. И не само на фенове, но и на критиката. Лично аз съм доволен от действието до момента. Китайците пускат Джак, незнайно на каква цена, поне за момента, на по-късен етап Бауър собственоръчно убива Къртис, после избухва ядрена бомба в квартал на Л.А., мазника, командващ президента в 5-ти сезон излиза брат на Джак, намесват семейстовото му в убийството на Дейвид Палмър и за капак, поне за момента, вкарват отново в играта Лоугън! Е, не знам, какво още искате? И за капак има още цели 14 епизода. Просто ще го кажа - голям сериал с един още по-голям актьор! Респект!!! |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 07:50 AM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Определено имам големи очаквания към действието. Не виждам заплетени и интригуващи ситуации, защото предишните сезони ме научиха кое как става в сериала. Всичко е много интересно, но не и неочаквано! Почти няма "свободни краища" досега, всичко ново се изяснява за 2-3 епизода. Няма да се учудя, ако до края на сезона ядрените бомби бъдат забравени. А пресилени моменти има много - никоя майка няма да остави съдбата на сина си в ръцете на агент, па макар и да го е обичала тайно цял живот. Баща да убие сина си - възможно е, но още не са изяснили защо, глупостите за огромното наследство, компанията и големия план не са сериозни. Алчност или омраза - да, но Филип не ги демонстрира. |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 10:22 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 9-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 8 297 Статус: Офлайн |
Права за бързото изясняване, има няма 2-3 серии. Например с отвличането на Морис. Лично аз очаквах доста повече да се проточи действието, а те за 55 минути взеха че го освободиха Този коментар е бил редактиран от tzvetann на Feb 22 2007, 10:23 AM |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 028 Статус: Офлайн |
Супер,Джак е не само наш любимец а и на баща му,все пак очаквам от 11-ката повече от 2-3 плана и повече екшън.Браво за суба,давай все така.Най-най........готиния..................
|
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2007, 01:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 16-January 07 Потребител No.: 1 237 Статус: Офлайн |
Може ли някой да ми каже откъде да намирам английски субтитри за новите епизоди на "24",че нямам търпение,а английския ми е добър?Тенкс предварително http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnap...dnapis?i=203366 това конкретно за последната серия иначе: 1. http://www.podnapisi.net/ 2. TV Series subtitles 3. Пускаш search-a и чакаш да намери каквото има Този коментар е бил редактиран от hrdmn на Feb 27 2007, 01:46 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2007, 09:29 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-March 07 Град: София Потребител No.: 14 989 Статус: Офлайн |
Каквото и да си говорим, за мен този сериал остава един от най-добрите правени до сега... |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2007, 02:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн |
Аз също съм благодарен за преводите и най-вече за идеята да се редактират наличните субтитри, за да са подходящи за DVDrip версиите. Само имам един въпрос: Как се превежда на български съкращението "CTU". Хубаво че вече 6 сезона масово народа е свикнал да слуша и чете CTU, но като вкарвам наличните субтитри в ДВД-тата, просто не ми е приятно да го оставя така непреведено това съкращение, както е оставено в момента в първата серия на 5-ти сезон която е редактирана за DVDrip версията. Надявам се някой да се хване да поредактира и наличните субтитри за сезоните от 2-ри до края. |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2007, 03:52 AM
Коментар
|
|
|
В първите си преводи за 5ти сезон, CTU го пишех АТЧ - антитерористична част (или "звеното"), но по желание на хард-феновете и предишните преводи от turezki по-късно го оставях CTU. Сега при редакцията уеднаквявам всички имена, но CTU си остава на английски. Имаше спорове как да бъде, аз реших, че АТЧ не е популярно като ФБР и ЦРУ, дори АНС (агенция за национална сигурност) ми се струва не много известно. |
|
|
|
|
|
|
Mar 15 2007, 12:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн |
Добре, значи във версията за ДВД-тата ще го преправям на АТЧ, когато ги слагам редактираните субтитри за 5-ти сезон. |
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 01:58 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 082 Статус: Офлайн |
Според мен 6-ти сезон е най-слаб от всички досега. Всичко е толкова нереалистично, че няма накъде повече. Как е възможно да избухне атомна бомба и само отвреме навреме някой да я спомене, ей така между другото? А каква паника беше в 4-ти сезон. Цялата история със семейство Бауър заприлича на сапунка. Дано сценаристите повече се потрудят за следващите 2 сезона. |
|
|
|
|
|
|
Mar 20 2007, 08:45 PM
Коментар
|
|
|
Сезонът едва преваля средата. 14-та серия е много интересна. Освен това действието е съсредоточено върху героите, не в тълпата. А те си вършат работата, въпреки всичко. Нали са професионалисти. Освен Морис - той съвсем човешки си преживя нервен срив. |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2007, 09:37 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 15-January 07 Потребител No.: 1 082 Статус: Офлайн |
14-та серия наистина е интересна, но пак не е на нивото, което очаквам от 24. Изобщо като гледам този сезон постоянно имам усещането за deja vu. Забелязвам, че създателите на сериала все по-малко участват в писането на сценариите и може би това си оказва влияние. Това, което ме учуди беше, че серията не започна оттам откъдето завърши предишната. Това май става за пъри път в 24. |
|
|
|
|
|
|
Mar 26 2007, 09:17 PM
Коментар
|
|
|
Всички сезони до 5ти включително са издадени на DVD, но не и с български субтитри! В момента работя върху субтитрите на 5ти сезон (пише по-горе в темата), като ги редактирам и нагласям аз DVD рипа. Виж в търсачката - до 5ти епизод са готови. А къде може да се намерят самите рипове - това не знам. Единствено съм теглила 5ти сезон в DVDRip формат. Всичко друго е TVRip - за щастие качеството е като на DVD и благодарение най-вече на turezki има и субтитри. |
|
|
|
|
|
|
Apr 3 2007, 10:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 15-February 07 Потребител No.: 10 147 Статус: Офлайн |
Имам една молба.Може ли някой да ми даде линк към Втория сезон тъй като в АРЕНА пише че торента вече не съществува. В пиратския залив го има цък Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 04:51 PM |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 31st December 2025 - 05:40 PM |