subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 23-November 08 Потребител No.: 82 109 Статус: Офлайн ![]() |
Какво стана със субтитрите? Ще бъдат ли готови скоро?
|
------------------------------------ Ако искаш да видиш дъгата, трябва да се примириш с дъжда!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-December 07 Потребител No.: 54 086 Статус: Офлайн ![]() |
какво става с тези субтитри та не могат да се преведат
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
какво става с тези субтитри та не могат да се преведат Добре де, аз мисля, че споменах, че половината реплики ги превеждам от корейски заради нечовешки ниското качество на съществуващите английски. Освен това не пращя от време. Идният понеделник влизам в сесия. На работа по осем часа на ден пиша програми, а предполагам знаете вица за гинеколога, който не искал да прави секс с жена си щото му писнало да гледа женски гениталии. Сиреч - не ми се стои много много на компютър вечер. Щом съм обещал значи ще има. Както и да е, преди две-три седмици се появиха английски субтитри рипнати от двд-тата за англоговорящите страни обаче никой не е толкова луд да започне превода от самото начало като е толкова близо до края, така че направих сравнение с моя превод и смея да се похваля, че грешките ми бяха под 10. Логично, допълних и непреведените фрази. Днес. Пуснати са за одобрение субтитри и за двата рилийза налични в Арената. P.S. Да живее Гугъл, че ми намери корейски субтитри написани на латиница. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 640 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли линк за филма.
Този коментар е бил редактиран от dizar на Dec 4 2008, 07:21 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th October 2025 - 03:03 PM |