subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
valheru, хубаво си допревел за разширената версия, но никак не е редно да триеш имената на преводача и редактора ![]() Очаквам по най-бързия начин да поправиш това и да качиш субтитрите за подмяна, за да не се налага да прибягвам до крайни мерки! |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 14-June 07 Град: Я здесь! Потребител No.: 33 532 Статус: Офлайн ![]() |
valheru, хубаво си допревел за разширената версия, но никак не е редно да триеш имената на преводача и редактора ![]() Очаквам по най-бързия начин да поправиш това и да качиш субтитрите за подмяна, за да не се налага да прибягвам до крайни мерки! Преди 10-на месеца намерих пълната версия - седнах и си я допреведох (за основа бях взел субтитрите на Азиата - разбира се ![]() има-няма 50 минути в повече ![]() Мога да ги кача - ако трябва. Азиат, ако съм те обидил: ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ В никакъв случай, не съм искал по някакъв начин да обезценявам труда ти. Още веднъж извинявай. Камене: Не ми говори за крайни мерки. Кажи как става това със: качването на субтитри за подмяна! Този коментар е бил редактиран от valheru на Jan 27 2009, 04:21 PM |
------------------------------------ Нужно быть действительно великим,
чтобы суметь устоять даже против здравого смысла. - Ф. М. Достоевский |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите вече са подменени и липсващата информация е налице. ПП Позволих си да изтрия цялата неприятна и срамна дискусии. Надявам се повече да не се повтарят подобни ситуации и занапред да се спазват правилата на сайта и добрият тон! |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Asiat, благодаря за хубавите субтитри! ![]() И филма е страхотен. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн ![]() |
valheru, изтеглих си пълната версия на филма от www.torrents.ru само да изгледам пълната му версия. Аз нямам нужда от субтитри, но само заради интереса пуснах твойте титри в филма. Имаш грешки в превода... Аз няма да ти ги посочвам. Щом си започнал да играеш хорото, то играй го докрай.
Този коментар е бил редактиран от Asiat на Feb 28 2009, 04:13 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 17th June 2025 - 03:39 AM |